Det betaler sig at kende sin bank

Bank har sikkert ikke fyldt meget i dit liv indtil nu, og det kan også sagtens være, at du ikke skal bruge os til særlig meget de næste par år. Men nu er du 18 år, myndig og har dit voksne liv foran dig – og derfor åbner vi hele banken op for dig. 

Det betyder, at du kan gøre brug af en lang række fordele og nye produkter. Du bliver en del af Nordeas Ung 18-28 år program, hvilket betyder, at du får adgang til:

Lønkonto+


En konto, der kan bruges til både løn, SU, opsparing og anden daglig økonomi.

Derudover får du en række fordele, fx gratis Visa/dankort, gratis adgang til Netbank, Mobilbank og gratis brug af vores pengeautomater i hele Norden.

Visa/Dankort eller Nordea Pay

Vi har flere betalingskort uden kredit, der kan bruges i både ind- og udland.

Bemærk, at et Visa/Dankort kræver en kreditvurdering. 

Fastrentekonto - få en attraktiv rente på din opsparing


Lås renten på din opsparing i 6-12 måneder, og få en attraktiv rente for den periode.

Nora - investering på den nemme måde


Vores digitale investeringsrådgiver Nora gør det nemt at investere. Du kan starte fra bare 100 kr. Husk at investering aldrig er uden risiko.

Drømmer du om at købe din første bil?


Vi hjælper dig også med økonomisk rådgivning i forbindelse med bilkøb. Vi har samlet en række tips, som er gode at kende til, hvis du en dag skal købe din første bil.

Hvordan skal du bruge Nordea?

Der findes ikke én rigtig måde at bruge sin bank på. Mange mellem 18 og 29 år får hjælp om økonomi fra deres forældre – og det kan ofte være en god idé at suge til sig fra deres erfaring og få gode råd til, hvordan man indretter sin økonomi i dagligdagen.

Men vi anbefaler, at du bruger din bank, når du skal have noget mere konkret og langsigtet rådgivning om din økonomi. Måske du gerne vil spare op til en ferie, en bil eller en lejlighed? Eller måske du vil i gang med at investere dine penge? Vi er klar til at hjælpe dig – uanset om dine spørgsmål og drømme er store eller små.

Ups! Tillad Marketing og Insights cookies for at se indhold som dette fra Nordea