Kom i mål med det, du drømmer om

Drømmer du om en sommerferie i Spanien, et nyt køkken eller vil du have råd til, at dit barn kan komme på efterskole?

Med vores nye og gratis funktion ’opsparingsmål’ kan du lave et personligt mål til hver af dine opsparingskonti i mobilbank og Netbank. Du bestemmer selv, hvad du vil kalde opsparingsmålet, hvad beløbet skal være på, og om du vil sætte en tidshorisont. Et opsparingsmål kan fx hedde ’Sommerferie i Spanien’, hvor målet er at spare 6.000 kroner op på et år eller 500 kroner om måneden.

Når du har lavet et opsparingsmål, får du med det samme en enkel grafik, der viser, hvor langt du er fra at nå dit mål. Du får derfor hurtigt et overblik over, hvor tæt du er på at opnå det, du drømmer om.

Opsparingsmål kan opsættes for både almindelige opsparingskonti og for investeringskonti.

Hvis du ikke allerede har en opsparingskonto, kan du nemt og hurtigt oprette en her.Åbner i nyt vindue

Der kan kun knyttes ét mål til hver konto. Du kan dog altid arkivere et mål og knytte det til en anden konto eller sætte et nyt mål op. 

Ups! Tillad Marketing cookies for at se indhold som dette fra Nordea

Sådan laver du dine opsparingsmål

 • 1. Log på Netbank eller mobilbank

  Log på Netbank eller mobilbanken med MitID eller Nordea ID, og klik på 'Gå til opsparing og investering'.

 • 2. Opret dit mål

  Klik på 'Start et nyt mål' og udfyld, hvad du sparer op til, og hvor meget du vil spare op. Vælg også et ikon, der passer til dit mål, og om du vil sætte en tidshorisont.

 • 3. Knyt mål til konto

  Vælg, hvilken konto du vil knytte dit opsparingsmål til. Du kan både knytte dit mål til en almindelig opsparingskonto eller en investeringskonto.

 • 4. Nå dine opsparingsmål

  Når du har nået dine mål, modtager du en notifikation om, at dit mål er nået.

Sæt konkrete mål for din opsparing

Kom tættere på det, du drømmer om at få råd til.

Lav dine opsparingsmål i dag Åbner i nyt vindue

Tjek, om du får renter på din opsparing

Der kan være penge at hente ved at sikre, at du får renter på den konto eller de konti, hvor du har du din opsparing stående. Sådan tjekker du, om en konto får renter:

 1. Log ind på mobilbank eller Netbank og klik på den konto, du vil tjekke. 
 2. I mobilbank skal du åbne ’Detaljer’ i bunden af siden. I Netbank skal du klikke på ’Vis kontooplysninger’ og derefter på ’Rentesatser og beløb’.
 3. Nu kan du se kontoens indlånsrente. 

Hvis du ikke får nogle renter, anbefaler vi, at du opretter en konto med renter. Det er nemt og koster dig selvfølgelig ikke noget. 

Du kan oprette en almindelig opsparingskonto, som giver en positiv rente på 1,25% for beløb op til 500.000 kr. og 2,00% for beløb over 500.000 kr. 

Få en attraktiv rente på din opsparing

Hvis du har et langsigtet opsparingsmål, fx køb af bolig eller renovering af køkken, kan du drage fordel af vores Fastrentekonto.

På en Fastrentekonto låser du din opsparing i en periode på 3-12 måneder. Til gengæld får du en mere attraktiv rente end på en almindelig opsparingskonto.

Renten på Fastrentekontoen afhænger af renten i markedet, og hvor længe du vælger at låse din opsparing. Se, hvad du kan få i rente på en Fastrentekonto her.

Husk, at der ikke kan knyttes betalingskort, Betalingsservice eller NemKonto til en opsparingskonto. Du skal derfor stadig beholde dine almindelige konti, som fx budgetkonto, til daglig økonomi. 

Læs mere om dine muligheder for at spare op og investere

Spar op uden binding

Lad din opsparing vokse på en konto med positive renter. Spar op, når det passer dig eller opret en fast månedlig overførsel.

Opret en opsparingskonto

Invester fast hver måned

Med en månedsopsparing investerer du et fast beløb i fonde hver måned. Det er nemt og hurtigt at oprette – og foregår derefter automatisk.

Kom i gang med månedsopsparing

Få en attraktiv rente på din opsparing

Vil du sikre dig et afkast uden at investere? Lås din opsparing i en periode og få en attraktiv rente.

Opret en Fastrente konto