Nova Åbner i nyt vindue Chat Åbner i nyt vindue Find os Åbner i nyt vindue

Køb af ejerbolig

Start bolig rejsen med at lave en beregning. Hvad koster det at låne?

Sådan køber du en bolig

Skal du til at købe din første bolig? Eller har du brug for lige at få opfrisket, hvordan man køber bolig? Der kan komme mange spørgsmål i processen og det kan føles som et stort skridt – også anden eller tredje gang.

Med vores guide til boligkøb giver vi dig indblik i hvordan man køber en bolig – skridt for skridt. Her finder du information om hvor meget du kan købe for, hvad en salgsopstilling er og hvad du skal bruge en byggesagkyndig til. Der er fx forskel på at købe hus i forhold til at købe en lejlighed. Husk, at vi er med dig hele vejen, fra du overvejer en ny bolig til du står med nøglerne i hånden.

Læs vores guide til boligkøb - start med trin 1. "Hvad kan jeg købe bolig for?"

Lad os i Nordea hjælpe dig med at købe din næste bolig

Køb af ejerbolig er en stor beslutning i livet. Der er mange overvejelser, og der skal tages mange beslutninger både før, under og efter købet. Derfor handler boligkøbet først og fremmest om at have overblik og få ro i maven. Vores kompetente rådgivere og specialister sidder altid klar til at hjælpe dig og finder en skræddersyet løsning, som tager udgangspunkt i din situation.  

Herudover giver Nordea dig:

  • Nem adgang til rådgivning fra kl. 8 til kl. 20 alle ugens dage 
  • Adgang til alle vores professionelle samarbejdspartnere 
  • Mulighed for en række digitale muligheder, der gør det nemt for dig

Guide til boligkøb

Guiden er både til dig, der ikke har prøvet at købe en bolig før, eller dig, der bare har brug for at få frisket din viden op. Vi giver dig overblik over processen og gode råd undervejs.

Til guiden

Se vores boliglånsprodukter

Læs mere om dine finansieringsmuligheder

Læs mere

Prøv vores låneberegner

Med vores beregner kan du se hvad det koster at låne til køb af ejerbolig. Du kan vælge mellem 3 bolig typer: Villa, Ejerlejlighed eller Fritidsbolig.

Læs mere