Chat Åbner i nyt vindue Find os Åbner i nyt vindue

Har du sikret dig selv og dine nærmeste?

Selvom det ikke er rart at tænke på livets svære øjeblikke, kan det få alvorlige konsekvenser, hvis de rette juridiske dokumenter ikke er oprettet i tide. Gennem vores nye samarbejdspartner, TestaViva tilbyder vi en nem vej til at få oprettet de nødvendige juridiske dokumenter inklusive juridisk rådgivning. Som Nordea kunde fås løsningerne til favorable priser

Hvorfor TestaViva?

Som Nordea-kunde har du mulighed for at sikre dig selv og din familie med testamenter og andre vigtige juridiske dokumenter til en favorabel pris. TestaViva er en digital løsning, hvor du nemt kan oprette en række juridiske dokumenter indenfor familie- og arveret, bl.a. testamente, fremtidsfuldmagt og ægtepagt. Når du opretter dokumenter, kan du vælge et juridisk Rådgivningstjek, så du sikrer dig, at alt er i orden, fx at testamentet indeholder det, du ønsker, eller at fremtidsfuldmagten er fyldestgørende.

Dine dokumenter bliver opbevaret på din personlige side, og dit testamente bliver automatisk sendt til skifteretten. Giver du derudover TestaViva tilladelse, vil de kontakte dig, hvis der er begivenheder, som betyder, at dine dokumenter skal tilpasses – fx ved skilsmisse eller familieforøgelse.

Hvilke juridiske dokumenter bør du have på plads?

Fremtidsfuldmagt

Fremtidsfuldmagt

Fremtidsfuldmagten er relevant ved sygdom/ulykke.
Dokumentet  beskriver, hvem der skal kunne handle på dine vegne, hvis du bliver syg. I det tilfælde har du brug for, at en, som du stoler på, kan varetage dine personlige og økonomiske interesser. Det kan være store og små beslutninger om din økonomi, eller hvilken behandling du skal modtage. 

Det hjælper ikke at være gift, for uden en fremtidsfuldmagt, skal dine nærmeste afvente, at Familieretshuset træffer beslutning om, hvem der skal varetage dine interesserer, og det kan tage på til 6 måneder.

Testamente
Ægtepagt
Samejekontrakt
Samtykke til uskiftet bo

Juridisk tjek 999 kr.

Holding hands at wood table small overlay

  • Prisen forudsætter, at du selv udfylder dokumentet først. Når du er klar kan du booke et Rådgivningstjek med en jurist. 
  • Som noget særligt kan du lave en fremtidsfuldmagt til 499 kr. inkl. tinglysning

Udvidet rådgivning 1.899 kr.

Three generations walking on beach small overlay 

  • Har du brug for ekstra rådgivning og hjælp til at oprette dokumentet, anbefaler vi, at du vælger Udvidet rådgivning. 
  • Du får juridisk rådgivning ud fra dine ønsker og behov i op til en time.

Selvbetjening 599 kr.

three generations small overlay 

  • Med Selvbetjening opretter du selv dine dokumenter. Vores platform guider dig hele vejen.

Juridisk tjek eller Udvidet rådgivning?

På TestaVivas digitale platform bliver du guidet igennem med en række spørgsmål og kan sammen med dine nærmeste i ro og mag vurdere og drøfte, hvad der er det rigtige for jer. Når du er klar, har du mulighed for et Rådgivningstjek med en jurist hos TestaViva. Så sikrer du, at testamentet indeholder det, du ønsker. Prisen på 999 kr. forudsætter, at du selv har udfyldt dokumentet og gjort dig dine overvejelser, inden du taler med juristen – for så er et Rådgivningstjek tilstrækkeligt og tager typisk ca. 15 minutter.

Har du derimod brug for mere hjælp til at oprette dokumentet, skal du vælge Udvidet rådgivning til 1.899 kr. Det giver juridisk bistand i op til en time. Og skal du lave et dokument mere, så er prisen 999 kr. Føler du dig komfortabel og vil lave dokumentet selv, er det også en mulighed. Det koster 599 kr. Du kan læse mere om dine muligheder på TestaViva.dk, og hvis du ønsker det, ringer TestaViva til dig og hjælper dig i gang.

Hvordan er danskerne sikret juridisk?

  • En undersøgelse, som YouGov har udført for Nordea, viser, at mange danskere er klar over, at de ikke er tilstrækkeligt juridisk sikret. De vil gerne gøre noget ved det, men ikke lige nu
  • 1,6 mio. danskere vil gerne have et testamente, men er ikke kommet i gang med papirarbejdet endnu
  • Lever du sammen med din partner uden at være gift, arver I ikke hinanden ‘automatisk’. Men det er der mange, der tror
  • Undersøgelsen viser også, at 37% af danskerne har oplevet arvestridigheder på nærmeste hold
  • Desværre tror op mod halvdelen af os, at vi ‘bare’ kan tage over fra ægtefællen eller vores forældre og hjælpe uden fuldmagt, hvis de ikke længere kan varetage deres egne interesser. Men bliver du fx alvorligt syg med demens, så kan dine nærmeste ikke uden videre hjælpe dig personligt og økonomisk, før Familieretshuset har udpeget, hvem der skal varetage dine interesser - og det kan tage op til 6 måneder. 

TestaViva og Nordea henvisningsaftale

TestaViva og Nordea har indgået et partnerskab.

Nordea må som bank ikke yde juridisk rådgivning, men har en henvisningsaftale med TestaViva. TestaViva har ansvaret for den juridiske rådgivning.