Da vi er en full-service bank, er vores produkter inden for betalinger, internetløsninger og kreditkort af forskellig art selvfølgelig inkluderet i en samlet løsning. Men du opnår klart den største fordel, hvis du også kombinerer med følgende muligheder:

En kontaktperson til hele vores netværk

Som kunde i Nordea får du en kontaktperson, som er velbevandret i advokatfirmaers behov og fungerer som din forbindelse til Nordeas andre kompetencer. På den måde kan du løbende diskutere alt fra håndtering af likviditet og lån til mere avancerede ydelser som risikoanalyser og forretninger på tværs af landegrænser.

Enkel håndtering af dine klientkonti

Du opnår effektiv administration af dine klientkonti ved at bruge vores office banking-løsning. Vi har designet løsningen, så den bedst muligt opfylder de administrative krav, som et advokatfirma har.

Åbning af seperat klientkontoÅbner i nyt vindue.

Specialister inden for boadministration

Som advokat kan du have brug for adgang til vores specialister inden for boadministration. Vi har samlet et team med mange årserfaring inden for boadministration.

Specialister inden for forvaltning af værgemål, båndlagte midler og ikke-erhvervsdrivende fonde.

Specialister inden for forvaltning

Som advokat kan du have brug for adgang til vores specialister inden for forvaltning. Vi har samlet en række specialister med mange års erfaring inden for områderne, så vi kan tilbyde dig professionelle og effektive løsninger.

Finansiering, der giver frihed

Vi har en bred vifte af finansielle ydelser til dine daglige transaktioner og tilbyder selvfølgelig både driftskreditter, anlægslån og realkreditlån. Skal du investere i firmabiler og kontorudstyr (it, software og kontormøbler), kan leasing være et godt alternativ. Når du køber firmabil, kan du vælge en leasingform, hvor du outsourcer indkøb, drift og salg af dine firmabiler, eller du kan vælge en mere traditionel leasingform, hvor du selv tager dig af disse elementer. Skal du købe kontorudstyr, tilbyder vi en leasingaftale, hvor der kan aftales mulighed for løbende udskiftninger.

Bedre placering af likvid kapital

Firmaets akkumulering af likvid kapital behøver ikke at stå og samle støv på en konto, fordi den skal være sikker og let tilgængelig. Som alternativ løsning kan vi fx tilbyde sikre strategier for dine investeringer, så dine midler er i vækst, indtil du får brug for dem.

Fleksible firmapensionsordninger

I dag er en attraktiv pensionsordning et væsentligt element i enhver lønpakke. Hos os får du en fleksibel pensionsløsning til dig og dine medarbejdere, der giver stordriftsfordele og samtidig tager højde for de individuelle krav og behov, I hver især har. 

Vores løsninger matcher alle temperamenter og livsfaser, og vi tilbyder et serviceniveau, der gør det nemt for dig at håndtere ordningen i hverdagen. 

Du og dine medarbejdere får selvfølgelig rådgivning, som tager udgangspunkt i jeres individuelle behov, og som hjælper jer til at sammensætte den mest optimale ordning.
Har du allerede en anden pensionsleverandør, har vi med vores leverandørskiftekoncept gjort det enkelt for dig at få et overblik ved at samle pensionsaftalerne i Nordea Liv & Pension.

Individuelle løsninger

For mange virksomhedsejere kan det være svært at finde den ønskede tid til at håndtere deres private økonomi, og samtidig er det vores erfaring, at mange opnår en fortjeneste ved aktiv pleje af deres formue. Vi ser derfor rådgivningen om din samlede formuestruktur som et vigtigt element i vores service. Sammen med dig vurderer vi, om din nuværende formuestruktur passer til dine ønsker og behov. 

Hvis du planlægger at flytte til udlandet, kan vores Private Banking-enheder lette dig i din planlægning. Med deres omfattende viden om finansiel planlægning, forsikringer og andre forhold af mere praktisk karakter kan du få nyttig hjælp her. For ud over vores nordiske kontorer har vi også kontorer i Luxembourg, Schweiz, Frankrig og Spanien, og vi forvalter kapital for kunder fra flere end 125 forskellige lande. 

I alle finansielle forhold kan din kontaktperson være til stor hjælp. Han eller hun formidler kontakten til bankens øvrige eksperter, så vi kan finde de bedste løsninger for både dig, dit firma og din familie.