Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi har samlet svarene på de hyppigst stillede spørgsmål, for at gøre hverdagen lettere for dig. Såfremt du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål, kan du altid spørge Nova om hjælp. Siden vil løbende blive opdateret

   Firmakort

   Bestil kort, bestil firmaaftaler, spær kort, PIN koder og meget mere

   Få svar på dine spørgsmål

   Konti og betalinger

   Få svar på dine spørgsmål vedr. IBAN

   Få svar på dine spørgsmål

   Revisorforespørgsler Åbner i nyt vindue

   For at give dig en bedre og hurtigere service, beder vi dig sende din revisorforespørgsel, direkte til os via linket nedenfor. Vi vil bestræbe os på at besvare din forespørgsel hurtigst muligt, med forbehold for, at al indsendt materiale er klar og korrekt.

   Send revisorforespørgsel Åbner i nyt vindue

   Sådan beskytter du din virksomhed mod svindel

   I takt med at ny teknologi og nye metoder giver os nye muligheder for at håndtere vores økonomi via mobiltelefonen og internettet, udvikles også de måder, der svindles på. Læs hvordan du skal forholde dig, hvis du har mistanke om, at du er blevet snydt.

   Sådan beskytter du din virksomhed

   Bestil kontoudskrifter

   Her har du mulighed for at genbestille dine kontoudskrifter. Du har mulighed for at bestille udskrifter fra op til 5 forskellige konti.

   Bestil kontoudskrifter

   Guides til Nordea Business

   Nordea Business er vores nye netbank til erhvervskunder, og den erstatter Netbank Erhverv. For at I kan komme godt i gang med Nordea Business, har vi lavet nogle guides til de mest benyttede funktioner i netbanken.

   Læs mere

   Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

   Spørg vores chat robot Nova