Få en finansiel partner med indsigt i det moderne landbrug

Uanset om du driver et nystartet landbrug, er veletableret eller står foran en udvidelse, som kræver nye investeringer, kan vi hjælpe dig med at styrke din forretning såvel som din privatøkonomi. Vi har kompetencecentre med særlig fokus på landbrug fordelt over hele landet.

Landbruget er et unikt erhverv - det har vi indrettet os efter

Alle brancher har deres kendetegn, muligheder og begrænsninger. Landbruget adskiller sig imidlertid fra det øvrige samlede erhvervsliv på en række punkter, bl.a. i forhold til finansieringsbehov og økonomisk planlægning. Derfor har vi oprettet specialiserede kompetencecentre rundt om i landet med rådgivere, som har omfattende erfaring med landbrugs- og fødevaresektoren.

Vi hjælper dig med at træffe beslutninger om din økonomi i alle faser af dit landbrugs livscyklus - lige fra etablering til generationsskifte og pensionering. Vi har desuden muligheden for at sætte dig i forbindelse med vores forsikringspartner, Topdanmark, som hjælper dig med forsikring af blandt andet produktion, ansvarsforsikring, privat indbo og alle familiens køretøjer.

Vi ved, at landbrug handler om meget mere end grise, køer og korn. Det moderne landbrug skal være bæredygtigt i ordets bredeste forstand, herunder miljømæssigt, samfundsmæssigt og - ikke mindst - økonomisk. For at være tættest muligt på epicentret af udviklingen er vi nu en del af Agro Food Park i Aarhus, hvor vi bidrager til at forme fremtidens fødevareindustri.

Gør klar til næste generation i god tid

Der kan være mange årsager til, at du overvejer et generationsskifte af dit landbrug. Og der er mange forskellige forhold, du skal være opmærksom på, så generationsskiftet bliver så smidigt og økonomisk fordelagtigt for alle parter som muligt. Vi anbefaler, at du kontakter os så tidligt som muligt i processen.

Kort og Morten RigetFind dit nærmeste landbrugscenter her: Haslev, Holstebro, Kolding, Randers

For os er landbrug noget helt specielt

Hos Nordea får du en personlig rådgiver, der er klar til at hjælpe dig, uanset om du er et mindre landbrug, fremtidens store fødevareproducent eller noget midt imellem. Vores mange kompetente rådgivere kender dit lokalområde og brænder for landbruget og den danske fødevareproduktion.

Kontakt os i dag for en fremtidssikret, bæredygtig løsning tilpasset dine behov.

Morten Riget, Landbrugsdirektør, Nordea

Ole Dam Hansen headshot 

Landbrugscenter Holstebro
Ole Dam Hansen

Per Meinert headshot 

Landbrugscenter Haslev
Per Meinert

Peter Christensen headshot 

Landbrugscenter Kolding
Peter Haugaard Christensen

Stine Hjarnø Jørgensen headshot 

Landbrugscenter Randers
Stine Hjarnø Jørgensen

Har du brug for ny energi?

I disse år er der stor fokus på den grønne omstilling og udvikling af eksempelvis grøn energi. Dansk landbrug spiller en nøglerolle i den omstilling. 

Vi kender mulighederne for at finansiere investeringer i vedvarende og alternative energiformer: biogas, sol og vind. Vi kan hjælpe dig med at analysere dine investeringer og finde forskellige løsninger ud fra din specifikke situation.

Samlet set får du et godt udgangspunkt for, hvordan dit landbrug kan få en økonomisk omstilling med et bæredygtigt fokus. 

Finansiering der kommer hele vejen rundt

De fleste landmænd har et mere komplekst finansieringsbehov end virksomhedsejere inden for andre erhverv. Derfor tilbyder vi dig en samlet finansieringspakke, som bl.a. giver dit landbrug gode betingelser for stabil drift og udvikling, og som også omfatter din privatøkonomi, herunder pension og forsikringer.

Bankfinansiering

 

  • Få lån til indkøb af materiel, afgrøder, foder mv.
  • Få en økonomisk buffer til at udligne sæsonudsving

Realkreditfinansiering

  • Få den mest lønsomme finansiering af anlægsudgifter og bolig
Leasing og købekontrakt
  • Få nyt materiel uden at belaste din opsparede kapital
Pensions- og gruppeordninger  • Få tryghed omkring dit og din families liv, både når du går på pension, og hvis uheldet er ude
  • Få rådgivning om LandmandsPension, Landbrug & Fødevarers pensionstilbud
Formuerådgivning og investering
  • Få mest muligt ud af dit overskud og din formue
Forsikring
  • Få besøg af en lokal assurandør og få tilbud på én samlet forsikring til bygninger, maskiner, drift og medarbejdere

Vil du vide mere?

Udfyld kontaktformularen, hvis du har spørgsmål, eller er interesseret i, hvad vi kan gøre for dit landbrug

Kontakt os for at høre mere

Måske du også er interesseret i ...

Ups! Tillad Marketing cookies for at se indhold som dette fra Nordea

Ups! Tillad Marketing cookies for at se indhold som dette fra Nordea