Vi guider dig mod den rigtige løsning

Det kan virke uoverskueligt at orientere sig i de mange forskellige produkter og løsninger, der findes, når du søger efter finansiering til din virksomhed. Overordnet set har du forskellige muligheder, alt efter om du er iværksætter eller driver en fuldt ud etableret virksomhed. Men det har også betydning, hvad du skal bruge finansieringen til.

Brug de nedenstående guides til at få overblik over alle dine finansieringsmuligheder, så du lettere kan tage første skridt.

Hvis du er iværksætter, anbefaler vi kraftigt, at du læser "Værd at vide om finansiering af startups". Her får du et klart overblik over, hvad du skal have styr på, inden du kontakter banker og investorer. Læs også om fordele og ulemper ved de forskellige former for finansiering.

Vil du vide mere om mulighederne med leasing af biler og udstyr? Så gå direkte til "Nyt udstyr eller ny firmabil?", og find ud af, om leasing eller køb er løsningen for dig og din virksomhed.

Værd at vide om finansiering af startups

Det koster penge at starte en virksomhed. Få gode råd og fuldt overbliver over alle dine finansieringsmuligheder

Læs mere

Få hjælp til cashflow og likviditet

Er det svært at få balance i økonomien, når det er lavsæson? Betaler dine kunder ikke til tiden? Få gode råd til optimering af dit cashflow.

Læs mere

Brug for udstyr eller en bil?

Sammenlign konkrete finansieringsmuligheder og find ud af, om leasing eller køb er den rigtige løsning for din virksomhed

Læs mere

Værd at vide, når du skal købe en erhvervsejendom

Der er stor forskel på, hvordan og hvornår virksomheder vælger deres fysiske rammer. På et tidspunkt kan du få brug for kontorlokaler, værksted, lager eller butikslokaler, alt efter hvad din virksomhed beskæftiger sig med.

Læs mere

Sådan ansøger du om et lån

Find ud af, hvad vi lægger vægt på, når vi vurderer din ansøgning.

Læs mere