Nova Åbner i nyt vindue Find os Åbner i nyt vindue

Sådan finansierer du din virksomhed

Uanset hvilken branche din virksomhed befinder sig i, får du før eller siden brug for finansiering for at realisere virksomhedens mål. De fleste virksomheder skal have opstartskapital for overhovedet at komme i gang. Mange søger løbende finansiering til at udvikle virksomheden. Og andre bruger erhvervsleasing til anskaffelse af udstyr og biler. Mulighederne er mange. Du får det fulde overblik her.

Vi guider dig mod den rigtige løsning

Det kan virke uoverskueligt at orientere sig i de mange produkter og løsninger, der findes. Overordnet set har du forskellige muligheder, alt efter om du er iværksætter eller driver en fuldt ud etableret virksomhed. Men det har også betydning, hvad du skal bruge kapitalen til.

Brug de nedenstående guides til at få overblik over dine muligheder, så du lettere kan tage første skridt.

Hvis du er iværksætter, anbefaler vi kraftigt, at du læser Værd at vide om finansiering af startups. Her får du et klart overblik over, hvad du skal have styr på, inden du kontakter banker og investorer. Læs også om fordele og ulemper ved de forskellige former for finansiering.

Vil du vide mere om mulighederne med leasing af biler og udstyr? Så gå direkte til Nyt udstyr eller ny firmabil? Find ud af, om leasing eller køb er løsningen for dig.

Få hjælp til cashflow og likviditet

Er det svært at få balance i økonomien, når det er lavsæson? Betaler dine kunder ikke til tiden?

Læs mere

Sådan ansøger du om et lån

Find ud af, hvad vi lægger vægt på

Læs mere