Sådan hjælper vi din branche

Vi har branchespecifikke specialister, der udelukkende beskæftiger sig med hvad der sker i den unikke branche. Vi tilbyder derfor dybdegående rådgivning og sparring med udgangspunkt i din virksomhed og branche.

Bilbranchen

Vi tilbyder sparing og løsninger, som er dybt forankret i den mange årige viden og ekspertise vi har til bilbranchen.

Læs mere

Forsyningsbranchen

Vi tilbyder specialiseret rådgivning og finansielle ydelser indenfor aktivpleje, finansiering og gældspleje samt daglige bankforretninger og cash management.

Læs mere

IT-sektoren

Vi har siden IT-sektorens spæde begyndelse arbejdet tæt sammen med forskellige techvirksomheder -og selskaber.

Læs mere

Boligforeninger

Vores specialister har et indgående kendskab til andelsbolig- og ejerforeninger – vi er gerne med helt fra start i jeres projekter.

Læs mere

Landbrug

Landbruget er et unikt erhverv og det har vi indrettet os efter. Vi ved, at landbrug handler om meget andet end grise, køer og korn.

Læs mere

Bilbranchen

Bilbranchen står aldrig stille

Den danske bilbranche har eksisteret i mange år, men det betyder ikke at den ikke har udviklet sig. Branchen påvirkes konstant af nye lovgivninger og direktiver – både nationalt og internationalt. 

For at kunne servicere den danske bilbranche bedst muligt, kræver det derfor et indgående kendskab til, hvordan branchen fungerer både i Danmark og i udlandet. Derfor har vi specialister, der i mange år, udelukkende har beskæftiget sig med bilbranchen. 

Vores indgående kendskab til bilbranchen betyder, at vi kan tilbyde finansielle løsninger, som baserer sig på individuelle behov. Vi tilbyder sparing og løsninger, som er dybt forankret i den mange årige viden og ekspertise vi har til bilbranchen.  

Sektoransvarlig: Ole Bjerglund Jensen, Områdedirektør Erhverv

Email:   Åbner i nyt vindue

Telefon:  +45 55476236Åbner i nyt vindue

Forsyningsbranchen
IT-sektoren
Boligforeninger
Landbrug

Måske du også er interesseret i...