Dine investeringer

Ikke to mennesker – eller familier – er ens. I Private Banking har vi den holdning, at alle mennesker er unikke med deres egen historie og egne behov, og derfor yder vi rådgivning, der er skræddersyet til netop din situation.

Vores rådgivning starter med dig

Mange ting kan påvirke din formue. Begivenheder i dit eget liv eller i verden omkring dig kan påvirke din økonomi. I Private Banking fokuserer vi på at give den rigtige rådgivning. 

Hvilke planer har du og din familie for fremtiden? Sammen kan vi skabe et overblik over din formue og de muligheder, den giver. Vi ser på, hvordan de forskellige elementer i din personlige formue fungerer sammen, for at skabe det bedst mulige økonomiske grundlag for dig og din familie.

PB-surfer-sunset-small
Overlad det til os

Hvis du mener, at der er bedre ting at foretage sig i livet end at træffe investeringsbeslutninger, eller hvis du ønsker, at alle eller nogle af dine aktiver bliver forvaltet af professionelle kapitalforvaltere, kan diskretionær porteføljeforvaltning være den rigtige løsning for dig. 

Med en aftale om diskretionær porteføljeforvaltning bliver din formue aktivt forvaltet af vores investeringseksperter, og du kan bruge din tid på at fokusere på ting, der er vigtigere for dig.

Aerial view of river and forest - Small

Invester bæredygtigt

Som investor kan du gøre en forskel, når du investerer dine penge. At vælge en investering frem for en anden er en af de fundamentale beslutninger, en investor skal træffe. 

I Nordea har vi over en lang periode effektivt arbejdet med bæredygtighed, og med vores internationalt anerkendte team af dedikerede investeringseksperter viser vi vejen inden for ansvarlige investeringer.

Kontakt Private Banking  

Ring 70 33 55 66

Hverdage 08:30-17:00