Få meget mere end bare et kreditkort

I Nordea Private Banking får du nogle af de bedste kreditkort på markedet – Nordea Platinum og Nordea Black.

Kortene giver dig en omfattende rejseforsikring, lounge adgang i lufthavne verden over, købsforsikring og mulighed for en høj forbrugsgrænse.

Har du spørgsmål til forsikringerne på kreditkortene, kan du kontakte Tryg på 70 12 98 00.

Nordea Black

Nordea Black - basic card image - 640x360

Nordea Black er et helt unikt kort, som kun bliver tilbudt udvalgte kunder.

Med Nordea Black får du:

 • LoungeKey tilknyttet dit kreditkort, som giver dig og én gæst fri adgang til mere end 850 lounges i lufthavne verden over
 • Concierge service – din personlige assistent , som kan arrangere dine rejser, lave bordreservationer eller måske skaffe en billet den koncert du gerne vil gå til.
 • Omfattende rejseforsikring som dækker dig og din familie på jeres rejser i hele verden uden for dit bopælsland i op til 90 dage.
 • Købsforsikring, der dækker elektronik og hårde hvidevarer i op til fire år.
 • Forbrugsgrænse på op til 500.000 om måneden.
 • Kontanthævninger på op til 10.000 dagligt
 • Kontaktløse betalinger
 • Apple og Google Pay
 • Rabatter og tilbud på hoteller og restauranter eller kultur og shopping i byer som Stockholm, London og New York

Læs mere om Nordea Black

Nordea Platinum

Nordea Platinum - basic card image - 640x360

Med Nordea Platinum får du:

 • LoungeKey tilknyttet dit kreditkort, som giver dig 10 gratis adgange årligt til lounges i lufthavne verden over
 • Omfattende rejseforsikring som dækker dig og din familie på jeres rejser i hele verden uden for dit bopælsland i op til 60 dage samt i Danmark (eller dit bopælsland), når rejsen har minimum 1 overnatning.
 • Købsforsikring, der dækker elektronik og hårde hvidevarer i op til fire år
 • Forsikring mod identitetstyveri. Her kan du blandt andet få rådgivning og juridisk bistand, få dækket økonomisk tab forbundet med identitetstyveri og få dækket udgifter til at forhindre identitetstyveri i fremtiden.
 • Forbrugsgrænse på op til 250.000 kr. om måneden
 • Kontaktløse betalinger
 • Apple og Google Pay

Læs mere om Nordea Platinum

Altid købedygtig
Rejs med kvalitet
Concierge service
Købsforsikring
Ekstra fordele med Nordea Black
Telefonnumre og kortregler for Nordea Black
Køb og hævninger i udlandet

Nordea Black

Altid købedygtig

Nordea Black giver dig forskellige måder at betale på, individuel service og unikke fordele.

Kortet har en kontaktløs funktion. Du kan betale for køb under 350 kr. uden at skulle indtaste din pinkode. Du kan naturligvis betale transaktioner under 350 kr. ved brug at din pinkode hvis du ønsker det og undlader at bruge den kontaktløse funktion.

Nordea Black

Rejs med kvalitet

Nordea Black giver dig bekvemmelighed i travle lufthavne ved at give dig adgang til LoungeKey lounges. Nyd din rejse fra starten. Nordea Black giver fri loungeadgang til lounges i lufthavne verden over for dig og en gæst. Du kan læse mere om hvilke lounges LoungeKey giver adgang til herÅbner i nyt vindue.

Du kan læse mere om LoungeKey herÅbner i nyt vindue

Nordea Black rejseforsikring dækker på rejser i hele verden uden for dit bopælsland. Forsikringen dækker sygdom på rejsen, uheld og din bagage. Den inkluderes også en ansvarsforsikring og godtgørelse ved forsinket bagage og forsinkede fly og aflysning eller afbrydelse af rejsen.

Forsikringen giver en omfattende, værdifuld og ekstra dækning til kortholder og medrejsende familiemedlemmer.

Anmeld en skade herÅbner i nyt vindue

Forsikringsbetingelser gældende fra 1 feb. 2022Åbner i nyt vindue

Insurance conditions from 1 February 2022Åbner i nyt vindue 


LoungeKeyÅbner i nyt vindue

Nordea Black

Service til hverdag og til særlige lejligheder

Concierge service tilknyttet Nordea Black tager hånd om praktisk tilrettelæggelse af daglige rutiner eller særlige lejligheder. Hvis du har behov for information om din rejsedestination, hjælp til bookning af flybilletter og hoteller, selv til organisering af et selskab kan du få Concierge Service til at tage hånd om det ved et opkald til Nordea Black Service. Alle udgifter til de bestilte services vil bekvemt blive opkrævet på dit Nordea Black.

Ring til Nordea Black Concierge Service på 70 33 30 20Åbner i nyt vindue og tast 1.

Din personlige assistent i aktion – en kundeoplevelse

”Jeg har haft det privilegium at benytte Concierge Service adskillige gange. Hver gang har jeg været meget tilfreds med både servicen og håndteringen. Jeg vil gerne dele et særligt tilfælde, hvor den hjælp jeg fik var på et exceptionelt høj niveau som langt oversteg mine høje forventninger:

Jeg og min kone rejse til flere byer i Amerika sammen med to venner. Cecilia i Concierge Service hjalp os med bookningen af lejligheder i tre forskellige byer, hotelværelser, billeje og nogle event billetter. Oven i det gav hun mig forslag til forskellige ruter, seværdigheder og aktiviteter. Jeg må sige at Cecilia har givet en excellent hjælp. Hun arbejdede professionelt med et højt serviceniveau og har været hurtig med tilbagemeldinger. Alt dette i kombination med et meget positiv og venlig holdning."

Nordea Black

Købsforsikring

Købsforsikringen dækker køb af hårde hvidevarer og elektronik betalt med kortet, som lovligt kan forhandles eller lovligt kan anvendes i Danmark. Forsikringen omfatter både funktionsfejl i 4 år og pludselig skade i 90 dage fra købsdatoen. Købsforsikringen forudsætter blot, at kortholder er bosat i Danmark. 

Afbestilling af koncert- og teaterbilletter

Forsikringen dækker afbestilling af koncert- og teaterbilletter købt til kortholder samt medfølgende gæster, når billetterne er betalt med kortet og den samlede pris er over 500 kr. Forsikringen kan bl.a. bruges når kortholder ikke kan deltage grundet akut sygdom.

Nordea Black

Ekstra fordele med Nordea Black

Rabat på restauranter, hoteller, koncerter og meget mere 

Med Nordea Black har du automatisk tilgang til Mastercards program Pricesless Cities, som giver dig adgang til er bredt udvalg af særlige tilbud og rabatter over hele verden. Det gælder alt fra restaurantbesøg og shopping til teater, koncerter, hoteller, sportsevents og meget mere. Uanset om du rejser privat eller er på forretningsrejse, kan du benytte dig af tilbuddene. Du kan læse meget mere om de aktuelle tilbud og tilmelde dig Mastercards Priceless Cities herÅbner i nyt vindue.

Rabat på billeje med AVIS

Betaler du med dit Nordea Black, kan du få rabat på op til 35 %, når du lejer bil gennem AVIS. For at benytte dig af rabatten, skal du:

Nordea Black

Telefonnumre og kortregler for Nordea Black

Nordea Black Service

+45 70 33 30 20

Tryg 

+45 70 12 98 00Åbner i nyt vindue

Anmeldelse af skade: 

Hvis uheldet er ude, og du har brug for at anmelde en skade på din tilknyttede rejseforsikring, så kan det gøres på tryg.dk/nordeacardsÅbner i nyt vindue

Medicinsk forhåndsvurdering

Her får du svar på, hvordan du er dækket, hvis du bliver syg eller kommer til skade på din rejse eller om din afbestillingsforsikring dækker, hvis det sker inden du skal rejse. Er du klar til at rejse?Åbner i nyt vindue

Kortregler

Kortregler for Nordea BlackÅbner i nyt vindue

Conditions for Nordea Black Åbner i nyt vindue

Køb og hævninger i udlandet

Køb og hævninger i udenlandsk valuta omregnes til danske kroner ved brug af Nordeas omregningskurs. Nordeas omregningskurs består af en referencekurs der fremgår af nets.eu/valutakurser og et valutakurstillæg som kan ses i prislisten. 

For transaktioner i EØS-valutaer foretaget indenfor EØS er du ved lov berettiget til information om vores valutakurstillæg som forskellen i procent mellem Nordeas omregningskurs og en referencekurs fra Den Europæiske Central Bank. Vekselkurser varierer fra dag til dag – for at se det aktuelle valutakurstillæg kan du benytte valutakursomregnerenÅbner i nyt vindue

Når du foretager et køb eller en hævning i en anden EØS-valuta end danske kroner, sender Nordea oplysning om valutakurstillægget i forhold til ECB's referencekurs til dig. Denne oplysning sendes som en meddelelse i en af Nordeas elektroniske kanaler, fx som en notifikation i Nordea Wallet-appen. 

Køb og kontanter
LoungeKey og rejseforsikring
Sikre køb
Ekstra fordele med Nordea Platinum
Telefonnumre og kortregler for Nordea Platinum
Køb og hævninger i udlandet

Nordea Platinum

Køb og kontanter

Med Nordea Platinum kan du betale dine indkøb let både i Danmark og i udlandet. Du kan også bruge dit kort til køb på internettet og hæve kontanter i pengeautomater. Med den kontaktløse funktion kan du betale for mindre køb hurtigt og fleksibelt. Du vil få en rentefri kredit på dine køb på op til 40 dage.

Nordea Platinum

LoungeKey og rejseforsikring

Med dit Nordea Platinum får du med LoungeKey adgang til lounges i mere en 300 lufthavne verden over. LoungeKey giver dig 10 gratis besøg om året. Du kan tage venner og familie med som dine gæster. Du vil blive opkrævet et beløb for besøg ud over de 10 gratis besøg. Check lounges på din destination på forhånd herÅbner i nyt vindue.

Du kan læse mere om LoungeKey herÅbner i nyt vindue.

Nordea Platinum rejseforsikring dækker på rejser i hele verden uden for dit bopælsland. Forsikringen gælder uanset om du betaler rejsen med kortet. Forsikringen dækker dig som kortholder og dine medrejsende familiemedlemmer i overensstemmelse med forsikringsbetingelserne. Rejseforsikringen dækker i forbindelse med sygdom og uheld på rejsen inklusiv transport, bagage og for afbestilling eller afbrydelse af rejsen. Forsikringen dækker også ved bagage- og flyforsinkelse, afbrydelse af rejsen eller forsinket fremmøde ved afgang eller forbindelser. Rejseforsikringen inkluderer også en ansvarsforsikring.

Tryg hjælper dig ved alvorlige uheld på telefon +45 70 26 20 53 (24 timer i døgnet).

Anmeld en skade herÅbner i nyt vindue

See insurance conditions
Åbner i nyt vindue

Se forsikringsbetingelserÅbner i nyt vindue


Forsikringsbetingelser gældende før 1. februar 2022

Nordea Platinum forsikringsbetingelserÅbner i nyt vindue

Nordea Platinum Insurance conditionsÅbner i nyt vindue

Se betingelser for Nordea Familiekort ForsikringÅbner i nyt vindue

See conditions for Nordea Family Card InsuranceÅbner i nyt vindue

Nordea Platinum

Sikre køb

Du kan i Netbank tilmelde dit kort til Mastercard Identity Check. Brug Mastercard Identity Check når du køber på nettet, det giver dig en større sikkerhed. Med Mastercard Identity Check bliver både køber og forretning troværdigt identificeret. Netbutikker som tilbyder Mastercard Identity Check viser Mastercard Identity Check symbolet på deres netside. Når du betaler med dit kort i en netforretning som tilbyder Mastercard Identity Check bekræfter du betalingen med den sms-kode du modtager på din mobil under transaktionen. Når du betaler for en nethandel, bliver du bedt om at indtaste kortnummeret, kortets udløbsdato og den 3-cifrede kode der står i underskriftpanelet på bagsiden af kortet.

Brug Nordea Platinum til alle dine køb. Når du er bosat i Danmark og køber elektronik eller hårde hvidevarer med kortet dækker kortets købsforsikring i fire år. Forsikringen dækker varer betalt med kortet, som lovligt kan forhandles eller lovligt kan anvendes i Danmark.

Købsforsikring

Købsforsikringen dækker køb af hårde hvidevarer og elektronik betalt med kortet, som lovligt kan forhandles eller lovligt kan anvendes i Danmark. Forsikringen omfatter både funktionsfejl i 4 år og pludselig skade i 90 dage fra købsdatoen. Købsforsikringen forudsætter blot, at kortholder er bosat i Danmark. 

Afbestilling af koncert- og teaterbilletter

Forsikringen dækker afbestilling af koncert- og teaterbilletter købt til kortholder samt medfølgende gæster, når billetterne er betalt med kortet og den samlede pris er over 500 kr. Forsikringen kan bl.a. bruges når kortholder ikke kan deltage grundet akut sygdom.

Se forsikringsbetingelserÅbner i nyt vindue

See insurance conditionsÅbner i nyt vindue

Nordea Platinum

Ekstra fordele med Nordea Platinum

Rabat på restauranter, hoteller, koncerter og meget mere

Med Nordea Platinum har du automatisk tilgang til Mastercards program Pricesless, som giver dig adgang til er bredt udvalg af særlige tilbud og rabatter over hele verden. Det gælder alt fra restaurantbesøg og shopping til teater, koncerter, hoteller, sportsevents og meget mere. Uanset om du rejser privat eller er på forretningsrejse, kan du benytte dig af tilbuddene. Du kan læse meget mere om de aktuelle tilbud og tilmelde dig Mastercards Priceless herÅbner i nyt vindue.

Rabat på billeje med AVIS

Betaler du med dit Nordea Platinum, kan du få rabat på op til 20 %, når du lejer bil gennem AVIS. For at benytte dig af rabatten, skal du: 

Nordea Platinum

Telefonnumre og kortregler for Nordea Platinum

Nordea Kundeservice

+45 70 33 33 33 Åbner i nyt vindue

Åbner i nyt vindue

Tryg 

+45 70 12 98 00Åbner i nyt vindue

Anmeldelse af skade: 

Hvis uheldet er ude, og du har brug for at anmelde en skade på din tilknyttede rejseforsikring, så kan det gøres på tryg.dk/nordeacardsÅbner i nyt vindue

Medicinsk forhåndsvurdering

Her får du svar på, hvordan du er dækket, hvis du bliver syg eller kommer til skade på din rejse eller om din afbestillingsforsikring dækker, hvis det sker inden du skal rejse. Er du klar til at rejse?Åbner i nyt vindue

Kortregler

Kortregler for Nordea kreditkortÅbner i nyt vindue 

Køb og hævninger i udlandet

Køb og hævninger i udenlandsk valuta omregnes til danske kroner ved brug af Nordeas omregningskurs. Nordeas omregningskurs består af en referencekurs der fremgår af nets.eu/valutakurser og et valutakurstillæg som kan ses i prislisten. 

For transaktioner i EØS-valutaer foretaget indenfor EØS er du ved lov berettiget til information om vores valutakurstillæg som forskellen i procent mellem Nordeas omregningskurs og en referencekurs fra Den Europæiske Central Bank. Vekselkurser varierer fra dag til dag – for at se det aktuelle valutakurstillæg kan du benytte valutakursomregnerenÅbner i nyt vindue

Når du foretager et køb eller en hævning i en anden EØS-valuta end danske kroner, sender Nordea oplysning om valutakurstillægget i forhold til ECB's referencekurs til dig. Denne oplysning sendes som en meddelelse i en af Nordeas elektroniske kanaler, fx som en notifikation i Nordea Wallet-appen.