Kom godt i gang med online-møder

Nu kan du holde et onlinemøde med en rådgiver, hvor som helst det passer dig. Også i weekenderne.

Om onlinemøder

Onlinemødet foregår ved, at du og bankrådgiveren sidder ved hver jeres computer. Rådgiveren deler sin skærm, så I ser samme indhold på hver jeres skærm. I kommunikerer via telefonen.

Der kan være flere mødedeltagere – fx både dig og din ægtefælle – med hver sin computer. Som bekræftelse på mødet får du en mail med det aftalte mødetidspunkt og et link. Når mødet skal holdes, åbner du mailen, klikker på linket, venter på at rådgiveren åbner mødet, og mødet er i gang.

Sådan logger du på

Du har fra din rådgiver modtaget en mødebekræftelse under menuen "Dokumenter" i din Netbank. Du kan også se den i Mobilbank under mail. Klik på linket i invitationen for at deltage i mødet. 

Deltager du I mødet fra en iPad/iPhone enhed vil du blive bedt om at downloade en APP for at deltage I online mødet.

iPad/iPhone
Gå i “APP Store” og søg efter Pexip. Download APP’en “Pexip infinity connect mobile”
Luk APP’en og gå i Netbank/Mobilbank og klik på linket i invitationen, og mødet vil åbne i Pexip APP’en.  Hvis du klikker på linket i invitationen uden at have downloaded APP’en vil du blive guidet til APP Store for at downloade “Pexip infinity connect mobile” .
 
Du vil blive bedt om at indtaste dit navn og sætte indstillinger for kamera og lyd. Se vejledning under iPad/iPhone i oversigten herunder.

Brugervejledninger
PC/Mac (pdf, 2 MB)Åbner i nyt vindue
iPad (pdf, 953 KB)Åbner i nyt vindue
iPhone (pdf, 7 MB)Åbner i nyt vindue
Android (pdf, 2 MB)Åbner i nyt vindue
Tekniske krav

De fleste computere, Mac’er og styresystemer kan anvendes til onlinemøder. Brugere af Internet Explorer skal installere Adobe Flash Player. De nyeste browserversioner kan også bruges på Android-tablets.

Log på fra iPad/iPhone: Sidste version af "Pexip infinity connect mobile" app skal være installeret før mødet.

Spørgsmål og svar

Kontakt Private Banking  

Ring 70 33 55 66

Hverdage 08:30-17:00