Har du givet din formue nok opmærksomhed i år?

Dagene er blevet kortere, året går på hæld, og indbetalinger på pension følger kalenderåret. Nu er derfor et godt tidspunkt at give din formue lidt opmærksomhed. Indbetaling på pension er ofte fordelagtig, også når du allerede er gået på pension. Så kontakt din rådgiver, hvis din pension trænger til lidt opmærksomhed.

Indbetalingsmuligheder på pension

Uanset hvor du er i livet, kan det være en god idé at betale ekstra ind på din pensionsopsparing. For selv mindre beløb vil over tid vokse sig store og kan bidrage til, at du får mere indflydelse på, hvordan din pensionisttilværelse skal være.

Når du indbetaler på din pension, opnår du også skattemæssige fordele. Du får fradrag for din indbetaling, og du betaler mindre i skat af afkastet end ved afkast fra penge, der ikke er bundet i pension.

Så meget kan du indbetale i 2022

Aldersopsparing: 5.500/54.200 kr
Ratepension: 59.200 kr.
Livsvarig livrente: Intet loft

Husk, at sidste frist for indbetaling i år er 30. december.

Ups! Tillad Marketing og Insights cookies for at se indhold som dette fra Nordea

Pensionsopsparinger i Nordea

Læs mere om de pensionsopsparinger, vi tilbyder i Nordea.

Aldersopsparing

En aldersopsparing kan udbetales på en gang eller i mindre beløb fordelt over din pension. Den giver dig derfor mulighed for selv at vælge, hvordan du ønsker din pension udbetalt.

Læs om aldersopsparing her

Ratepension

En ratepension giver dig mulighed for at få udbetalt et fast beløb hver måned i op til 30 år, efter du har nået din pensionsudbetalingsalder.

Læs om ratepension her

Livsvarig livrente

Med en livsvarig livrente får du udbetalt et fast beløb hver måned – lige så længe du lever. Og den kan være et godt supplement til din folkepension.

Læs om livsvarig livrente her

Du vil måske være interesseret i at læse mere om...

Kontakt Private Banking  

Ring 70 33 55 66

Hverdage 08:30-17:00