Skræddersyede løsninger til startups og scaleups

 • Growth Business Partner


  En dedikeret Growth Business Partner, som hjælper jer på hele jeres rejse – fra den tidlige opstart, gennem skalerings- og vækstfasen til exit og/eller børsnotering.

 • Attraktiv finansiering og funding


  Vi hjælper jer med funding gennem et højt profileret netværk. Vi hjælper også med finansieringsløsninger, som vil understøtte vækstfasen. 

 • Løsninger, services og rådgivning


  I får adgang til Nordeas bedste løsninger og eksperter indenfor f.eks. likviditet, betalinger, valuta og de finansielle markeder.

 • Adgang til VCs og jeres drømmenetværk


  Vi giver jer adgang til et globalt netværk af rådgivere og investorer, som alle er interesserede i at hjælpe spændende vækstvirksomheder.

 • Personlig founder-rådgivning


  Jeres foundere og nøglemedarbejdere får adgang til privat- og formuerådgivere, som forstår jeres rejse, og som kan skræddersy løsninger til jeres private økonomi.

En bank som forstår jeres behov gennem alle vækstfaser

 • Som Startups – Early stage og Pre-seed giver vi jer nemme online-løsninger til jeres daglige drift og målrettet personlig rådgivning
 • Som Scaleups – Seed, Serie A, B og C får I adgang til alle vores løsninger og eksperter indenfor f.eks. finansiering, betalinger og valuta
 • Når I kommer til næste stadie som Corporates – Vækstvirksomheder og senere stadier – og når timingen er rigtig for jer – står vores Large Corporates-afdeling klar til at supportere jeres videre vækstrejse

Happy male and female computer programmers at desk in office

Leder I efter en investor?

Happy business women holding hands in meeting at creative office SMALL

Lad os hjælpe jer med at finde det rette match

Nordea Startup & Growth afholder hvert år mange events, som har til formål at matche Startups og Scaleups med de rette investorer. For hvert event gennemgår vi alle ansøgninger og udvælger dem, som matcher de deltagende investorer bedst. I vil få adgang til et unikt, globalt netværk af investorer, som alle har særlig interesse i vækstvirksomheder.

Læs mere om de forskellige muligheder nedenfor.

Skal vi også hjælpe jeres startup eller scaleup

Hvis du har idéen og ambitionerne, så har vi eksperterne der kan hjælpe med at skalere din startup!

growth.dk@nordea.com Åbner i nyt vindue