Chat Åbner i nyt vindue Find os Åbner i nyt vindue
A meeting or a workshop in an office community

Start, vækst og skalér din startup med os

Alle har gode ideer men alligevel lykkes det kun få at skabe en solid forretning. Vi har identificeret de vigtigste drivkræfter for succes og etableret en specialiseret enhed, der kan hjælpe vækstambitiøse startup-virksomheder som din med at vokse.

Stol på os - vi forstår din startup

Vi har etableret et Startup & Growth team, der består af specialiserede medarbejdere med base i København. De er dybt engagerede og arbejder kun med startup- og vækstvirksomheder hver eneste dag. Vi skaber værdi til din forretningsmodel ved en konstruktiv og ærlig sparring. 

Kriterier for at blive kunde i Nordea Startup & Growth er, at ideen er innovativ og skalerbar, hvilket vil sige, at der er noget nytænkning, og at det skal kunne gå ud over landets grænser.

Adgang til dit drømmenetværk

Har du overvejet, hvordan det lykkes succesfulde startup-virksomheder at komme ind på internationale markeder, etablere lukrative partnerskaber og få international venturekapital? Svaret er simpelt: ved at netværke.

Du bliver en del af vores lokale og nordiske startup-økosystem og samarbejde med vores ledende eksperter inden for vækst og acceleratorer. Vi kender og forstår startupmiljøet og kan guide din startup til det næste niveau. 

Det er vores passion, at bygge livslange relationer til vores startups ved at hjælpe dem med at booste deres vækst og dermed succes.

Nordea Trade Club

Udvid dit netværk med Nordea Trade Club og mød internationale forretningspartnere online. Denne service er omkostningsfri for alle Nordeas erhvervskunder.

Vi partner op med startup miljøet

Nordisk set-up

Vi har Startup & Growth teams i alle de nordiske lande. Du kan få gavn af deres samarbejde omkring videndeling, ekspansion og pleje af det globale netværk og meget mere.

Danish Business Angels

Danish Business Angels er et stærkt netværk af business angels med interesse i at finansiere opstartsvirksomheder. Vi er partner med Danish Business Angels, hvilket giver din startup muligheden for at blive medlem af Danmarks største business angel netværk.

Accelerace

Accelerace er Skandinaviens ledende Startup accelerator, bestående af erfarne entreprenører og forretningsudviklerer. 

Som Startup & Growth kunde hos os, får du adgang til sparring og feedback fra Acceleraces Startup eksperter.

Den rette funding kan øge din vækst

Penge er ikke kun penge. Mulighederne er uendelige, og vi vil gerne drøfte med dig, hvad der er den rigtige fundingstrategi for din startup lige nu. 

Få et overblik af de finansieringsmuligheder, du får adgang til:

✓ Lokale og nordiske investorer

✓ Offentlige midler

✓ Venture kapitalfonde

✓ Eksklusiv adgang til private investorer i Nordea

✓ Relevante finansieringsprodukter hos Nordea

Klar til næste skridt?

Udfyld formularen

Kom i gang