Nordea Startup & Growth - Start, vækst og skalér din startup med os

Alle har gode ideer men alligevel lykkes det kun få at skabe en solid forretning. Vi har identificeret de vigtigste drivkræfter for succes og etableret en specialiseret enhed, der kan hjælpe vækstambitiøse startup-virksomheder som din med at vokse.

Stol på os - Vi forstår din startup

Vi har etableret et Startup & Growth team, der består af specialiserede medarbejdere med base i København. De er dybt engagerede og arbejder kun med startup- og vækstvirksomheder hver eneste dag. Vi skaber værdi til din forretningsmodel ved en konstruktiv og ærlig sparring. Som kunde i Nordea Startup & Growth får du derfor:

En nem og smidig bankoplevelse

Businessman in the city at dusk small overlay

Vi gør det nemt for dig at håndtere din startups daglige bankforretninger ved at give dig adgang til en række forskellige værktøjer og services, som kan gøre din hverdag nemmere.

En finansiel partner der forstår din situation

woman doing presentation small overlay

Vi har dedikerede rådgivere og specialister der kender alt til dit marked og forretningsmodel. De forstår din nuværende situation, og kan derfor hjælpe dig med at finde den bedste løsning for lige netop din virksomhed. Vi kalder det rådgivning og viden der giver værdi.

Adgang til dit drømmenetværk

Business people in meeting small overlay

Vi partner op med startup miljøet, og præsenterer din virksomhed for nye muligheder. Gennem vores internationale set-up og netværk bliver du en del af et startup-økosystem der kan hjælpe din startup til at nå sit fulde potentiale.

Hvordan performer din startup?

Det kan være svært at vide, hvornår noget er en succes eller en fiasko. Forhåbentlig har du allerede en god fornemmelse af hvordan din virksomheds performance, men har du også helst styr på, hvilke dele af din værdikæde der performer bedst? Og hvilke dele der kan optimeres?

Med de rigtige KPI’er får du et styringsværktøj for, hvor du skal sætte ind for at optimere din værdikæde. Det vigtigste er når du vælger dine KPI’er er, at de afspejler din startups mål, at de er centrale for din startups succes, og at der målbare. For at hjælpe dig og din startup, har vi lavet en liste med en lang række KPI’er som du kan bruge til at måle din startups performance.

Den rette funding kan øge din vækst

Penge er ikke kun penge. Mulighederne er uendelige, og vi vil gerne drøfte med dig, hvad der er den rigtige fundingstrategi for din startup lige nu. Vi møder mange forskellige virksomheder hver dag. Det betyder, at uanset hvilke udfordringer og behov din virksomhed står over for lige nu, har vi helt sikkert set noget lignende før. Udnyt vores erfaring, netværk og ekspertise, når du skal have din virksomhed til at vokse.

Hvis du er på udkig efter en investor, kan vi hjælpe dig med at få kontakt til potentielle investorer i vores netværk. Her får du et overblik af de finansieringsmuligheder, du får adgang til:

  • Lokale og nordiske investorer
  • Offentlige midler
  • Venture kapitalfonde
  • Eksklusiv adgang til private investorer i Nordea
  • Relevante finansieringsprodukter hos Nordea

Har din startup fået vokseværk?

Så er det måske tid til at udforske og opsøge nye forretningsmuligheder udenfor landets grænser. Vi er klar til at hjælpe din virksomhed med konkrete research-værktøjer og værdifulde netværksmuligheder.

Få gode råd og værktøjer til din markedsekspansion 

På jagt efter investorer? Sådan sælger du din forretningside 

Hvad ser investorer på, før de investerer i en virksomhed? Og hvad ser banken på? Forhåbentlig kan vores snak med både en erfaren investor og en bankrådgiver inspirere dig til, hvordan du kan forberede dig bedst muligt, før du henvender dig til dem. Vi præsenterer dig også for elevatortalen, en salgstale eller et "pitch" i 9 trin og fortæller, hvordan du planlægger den perfekte levering af dit pitch. Og for at hjælpe dig med at åbne hjerter – og tegnebøger – hos dem, du gerne vil have til at funde din virksomhed, har vi også nogle tips til, hvordan du bedst præsenterer din forretningsidé.

InnovFin – finansiering til startups og vækstvirksomheder

For at gøre det nemmere for innovative startups og vækstvirksomheder at få et lån, har vi indgået et samarbejde med European Investment Fund (EIF), hvor vi tilbyder fordelagtig finansiering til startup- og vækstvirksomheder som beskæftiger sig med vækst, forsknings-, innovations,- eller udviklingsorienterede projekter. Finansieringen bevilges efter vores sædvanlige kreditvurdering, men da EIF stiller delvis kaution for finansieringen tilbyder vi rabat på renten. Rabattens størrelse afhænger af din virksomheds soliditet.

Få adgang til produkter og services der gør din hverdag nemmere

Digitale Services

Få adgang til en lang række digitale services som gør din hverdag mere smidig, heriblandt Nordea Business, Corporate Netbank, Nordea Connect, CrediWire og mange flere

Udforsk og connect vores digitale services

First Card

Med et First Card MasterCard får du et firmakort tilpasset din startups behov. Du kan også tilkøbe en Acubiz Expense løsning, hvilket gør det nemt at samle og håndtere alle udgifter ét sted.

Læs alt om First Card her

Cash Management Åbner i nyt vindue

Med Nordea som din finansielle partner, får du adgang til en lang række betalingstjenester og likviditetsstyringsværktøjer. Vores Cash Management eksperter hjælper dig med at finde lige netop den løsning der giver dig den kontrol- og likviditetsoversigt, du har brug for, for at nå dine mål.

Få overblik over vores Cash Management services Åbner i nyt vindue

Skal vi også hjælpe jeres startup eller scaleup

Hvis du har idéen og ambitionerne, så har vi eksperterne der kan hjælpe med at skalere din startup!

growth.dk@nordea.com Åbner i nyt vindue