BOARD OFFICE™

Fremtidens bestyrelsesportal der hjælper dig og din virksomhed med at få en professionel bestyrelse, der skaber værdi på både den korte og den lange bane

Om BOARD OFFICE™

Nordea har indgået et samarbejde med BOARD OFFICE med en ambition om at lave Danmarks bedste og mest professionelle bestyrelsesportal.

Portalen giver dig en lang række fordele – du får overblik, sikkerhed og et brugervenligt design, der hjælper dig og din virksomhed med at få en professionel bestyrelse, der skaber værdi på både den korte og den lange bane.

Nordea & BOARD OFFICE™: Fremtidens bestyrelsesportal

Ups! Tillad Marketing cookies for at se indhold som dette fra Nordea

Nordea har indgået et samarbejde med BOARD OFFICE med en ambition om at lave Danmarks bedste og mest professionelle bestyrelsesportal. Portalen giver dig en lang række fordele – du får overblik, sikkerhed og et brugervenligt design, der hjælper dig og din virksomhed med at få en professionel bestyrelse, der skaber værdi på både den korte og den lange ban

Find bestyrelsesmedlemmer med Board People

Med Board People – som er en del af BOARD OFFICE™ – kan du finde nye bestyrelseskollegaer hurtigt og professionelt blandt over 10.000 emner. Der er mulighed for at søge anonymt, kontakte kandidater direkte eller at lave et match via udvalgte kriterier. Du har også mulighed for selv at komme i betragtning til spændende bestyrelsesposter med en bestyrelsesprofil, der synliggør dig, dine kompetencer og dine erfaringer som bestyrelsesmedlem.

Fordelene ved BOARD OFFICE™

Ups! Tillad Marketing cookies for at se indhold som dette fra Nordea

Se hvordan du og din virksomhed kan få mest ud af Nordeas samarbejde med BOARD OFFICE.

Fordele som Nordea kunde

BOARD OFFICE BASIC

-30% i et år

Kom godt i gang med at digitalisere bestyrelsens arbejde. Velegnet til mindre virksomheder, startups, advisory boards, foreninger, skolebestyrelser, ejerforeninger, politiske partier mv.

BOARD OFFICE ELITE

-50% i et år

Til den professionelle bestyrelse. Her får I en unik palette af muligheder, funktioner og fordele som hjælper jer til at gøre arbejdet i bestyrelsen mere hensigtsmæssigt, sikkert og værdiskabende. I får adgang både til bestyrelsesportalens mange grundfunktioner samt et helt univers af løsninger til at sikre professionel arbejde i både bestyrelse, direktion og rådgivere

Få en demo af BOARD OFFICE™ – gratis og helt uforpligtende

Se hvilke fordele der er for dig som Nordea kunde.

Book en demo Åbner i nyt vindue

Efter bekendtgørelse om god skik for finansielle virksomheder kan vi oplyse, at vi modtager formidlingsprovisioner og vederlag fra BOARD OFFICE™.