we.trade – din vej til sikker international handel

we.trade er en helt ny handelsplatform, som har flere førende europæiske banker i ryggen. Platformen giver dig mulighed for at minimere din risiko, når du handler med partnere, du ikke kender, og reducerer den administrative byrde i forbindelse med dine handler og betalingstransaktioner.

Colleagues in office

Handel baseret på tillid

Den digitale udvikling gør det muligt for start-ups og etablerede virksomheder at lave effektive og digitale transaktioner med hinanden. 

we.trade er udviklet til at håndtere det evige spørgsmål om tillid. ”Skal sælger levere varerne, før betalingen modtages, og skal køber betale varerne, før de modtages?”

we.trade tilbyder løsninger, som kan sikre dig dine betalinger. Som sælger kan du blandt andet anmode om at få tilknyttet en betalingsgaranti fra købers bank, som sikrer dig betaling. Og omvendt kan du som køber også anmode din bank om at stille garanti overfor sælger for din betaling af ordren.

Med we.trade er du nem at have med at gøre

we.trade forbinder dig med potentielle handelspartnere via en onlineplatform. Med blot et par klik har du adgang til kunder og leverandører i hele Europa, og kan bruge de internationale betalingsløsninger, som platformen tilbyder. 

Når du har fundet en handelspartner, fungerer we.trade som en handelsplatform, som gør papirarbejdet lettere end nogensinde før, og hjælper dig med at holde styr på dine ordrer. Alle involverede parter kan følge processen fra start til slut, hvilket sikrer fuld gennemsigtighed og sporbarhed.

Alle medlemmer af we.trade, er kendte kunder i en af de banker, som er tilsluttet we.trade samarbejdet.

Woman with construction helmet

Ups! Tillad Marketing cookies for at se indhold som dette fra Nordea

Kort fortalt, er we.trade

we.trade infographic DK

Betalingsgaranti – sælger

I we.trade er der mulighed for, at sælger kan anmode købers bank om at afgive en betalingsgaranti, så snart afregningsbetingelserne er opfyldt.

✓ Attraktive betalingsvilkår

✓ Betaling straks efter levering

✓ Frigør likviditet

Betalingsgaranti – køber

I we.trade er der mulighed for, at køber kan anmode banken om at garantere betaling af ordren, når afregningsbetingelserne er opfyldt. 

✓ Undgå forudbetaling

✓ Forlæng betalingsfristen

✓ Bedre prisaftale

Teknologien og folkene bag we.trade

Det handler om sikkerhed. Derfor er we.trade baseret på blockchain-teknologi, som anses for verdens mest avancerede og sikre måde at overføre data mellem flere interessenter og brugere.

we.trade blev etableret i 2017 af et konsortium af førende europæiske banker, bl.a. Nordea, Deutsche Bank, HSBC og Rabobank. Vores fælles mål er at sikre, at små og mellemstore virksomheder kan handle nemt og sikkert på tværs af grænser. we.trade-platformen blev lanceret i slutningen af 2018, og mere end ti europæiske banker, herunder Nordea, deltager i samarbejdet. Og der er flere på vej.

Du kan se alle banker, som er en del af platformen herÅbner i nyt vindue

Du kan også blive en del af we.trade

Hvis du er kunde i Nordea skal du blot udfylde formularen. Så sender vi dig et brugernavn og log-in.

Tilmeld dig we.trade i dag