Dokumenter til årsafslutning klar i januar

Det er snart er tid til at se på din virksomheds årsafslutning. I den forbindelse har vi nogle gode råd til dig, så du nemmere kan finde de dokumenter, du kan få brug for. Helt konkret er der tre ting, du skal være opmærksom på.

1. Konto- og låneoversigt

Din konto- og låneoversigt for 2021 er klar i begyndelsen af januar 2022. Herefter vil dokumenterne være tilgængelige i e-boks, Nordea Business eller din private netbank alt afhængig af, hvad din virksomhed er tilmeldt.

2. Depotoversigt

Dine depotoversigter er klar i slutningen af januar 2022. Oversigten over dine indenlandske og udenlandske depoter vil være tilgængelige i e-boks, Nordea Business eller din private netbank alt afhængig af, hvad din virksomhed er tilmeldt.

3. Revisorforespørgsel

Hvis din revisor skal bruge din engagementsoversigt, skal den bestilles af din revisor ved at skrive til os på . Engagementsoversigten koster 1000 DKK. For at processen kan gå så hurtigt som muligt, så husk følgende, inden din revisor kontakter os:

  • Engagementsforespørgslen skal være underskrevet af virksomheden i henhold til tegningsreglerne
  • Hvis din revisor har en tidligere underskrevet fuldmagt, så skal der vedlægges en kopi af denne
  • Hvis engagementsforespørgslen er underskrevet via Penneo, så accepterer vi at modtage en mail fra Penneo, hvor de validerer underskriften/underskrifterne
  • Fuldmagt afgivet via e-mail, uden vedhæftet underskrevet fuldmagt, er desværre ikke gyldig

Måske du også er interesseret i...

Selvbetjening erhverv

Vidste du, at du kan gøre det fleste ting selv online? Vi har samlet alle vores selvbetjeningsløsninger på én side, så du nemt og bekvemt kan finde det, du har brug for.

Læs mere

Find hjælp og support

Du kan blandt andet finde guides, valutakurser, beregnere og – ikke mindst – svar på en lang række ofte stillede spørgsmål.

Læs mere