Mød iværksætterne

Mød de 5 virksomheder og entreprenører der optræder i guiden.

Pekka Koskinen, Leadfeeder

En web applikation til at generere kundeemner, der er bygget ovenpå Google Analytics-platformen med det formål at sælge mere intelligent. Blev grundlagt i 2012 med base i Helsinki og har afdelinger i 5 lande. Ideen bag Leadfeeder blev skabt, da Pekka hjalp sin far med at finde kundeemner til sin forretning og udviklede et værktøj, som blev solgt til et stort teleselskab. 
www.leadfeeder.comÅbner i nyt vindue

Sonni Christine Jakobsen, minvoice

mInvoice er en serviceplatform, der samler alle dine serviceleverandører som forbruger. Du kan modtage og betale alle dine fakturaer samt have en direkte kommunikation med din serviceleverandører. Og du kan modtage specifikke tilbud og informationer fra dine regelmæssige serviceleverandører uanset dit bankforhold eller bopælsadresse. mInvoice blev grundlagt i 2016. 
minvoice.euÅbner i nyt vindue

Christian Bowall, Frankly Juice

Organisk, koldpresset frugtjuice uden sukker eller andre tilsætningsstoffer. Blev grundlagt i 2014 i København af Christian og en kollega, som han arbejdede med på en juice-café, hvor de fik smag for sunde alternativer til læskedrikke og kaffe. Frankly Juice har deres egen produktionsfaciliteter i København og er primært en B2B-virksomhed, der sælger til kantiner, restauranter og caféer.  
franklyjuice.dkÅbner i nyt vindue

Jankeh Nije Jamanca, Jarga Designs

Norsk tøjlinje lavet af egenproduceret, printet stof. Stilen er et skandinavisk og afrikansk mix inspireret af designeren og grundlæggerens gambiske rødder. Virksomheden blev skabt i 2013 og den første kollektion blev udsolgt og pengene blev doneret til Gambia Federation of the Disabled.  

www.jargadesigns.comÅbner i nyt vindue

Erik Åkerfeldt, Znipe

E-sports streaming platform etableret 2016 i Stockholm. Idéen voksede ud fra grundlæggernes drøm om at revolutionere måden sportsfans ser og følger e-sport på. Erik er en af grundlæggerne og leder den tekniske udvikling og strategi i virksomheden. 

www.znipe.seÅbner i nyt vindue

En bankløsning til din nye virksomhed

Vi har sammensat tre løsninger, der kan give din nye virksomhed en god start – Start, Base og Pro

Find din løsning

Gør din idé til en forretning