Hvilke drømme har din boligforening?

Vi kan hjælpe jeres andelsbolig- og ejerforening med at realisere jeres projekter på et sundt økonomisk fundament. Involver os så tidligt som muligt i processen - også selvom I blot har løse idéer.

Vi giver jer langtidsholdbare løsninger

Når du bor i andelsbolig eller ejerlejlighed, har du og de øvrige ejere et fælles ansvar for at vedligeholde, renovere og udvikle jeres ejendom. Mange andelsboligforeninger og ejerforeninger drømmer om altaner, nye vinduer eller at udskifte ejendommens tag. Og andre står med en akut udfordring, hvor fx bygningens faldstammer pludselig skal udskiftes. I får langt mere ud af os som finansiel partner, når vi er i løbende dialog. Vores sparring tager udgangspunkt i at fastholde en sund økonomi i jeres boligforening og sikre, at I får realiseret boligforeningens drømme.

Overblik: Andelsbolig- og ejerforeninger


AndelsboligforeningEjerforening
FormålAt eje og drive en ejendom på andelsbasisAt sikre ejendommens drift
Medlemmets rolleMan ejer en andel af foreningens formue (ejendommen) og har brugsret til en boligMan ejer grunden og fællesarealer i sameje med de øvrige lejlighedsejere. Ejerlejlighederne ejer man individuelt.
Betaling til boligforeningenMånedlig boligafgift, som bl.a. dækker medlemmets andel af renter og afdrag på ejendommens lån, opsparing i foreningen samt driftsudgifter (forsikring, vicevært og lignende)Månedligt fællesbidrag, som bl.a. dækker driftsudgifter (forsikring, vicevært og lignende) samt evt. opsparing til løbende vedligeholdelse. Dertil kan komme renter og afdrag på et fælleslån.
Mulighed for finansiering af fælles lån

Realkreditlån (80% af ejendomsvurderingen)

Banklån

Banklån (Fælleslån) 

Derfor stiller vi mange spørgsmål

Vi er ligesom de øvrige pengeinstitutter underlagt Hvidvaskloven. Derfor har vi brug for jeres hjælp til at sikre, at vi hele tiden har de rigtige oplysninger om jeres boligforening, hvad angår:

  • Gældende og underskrevne vedtægter
  • Seneste årsregnskab 
  • Underskrevet referat af seneste generalforsamling 
  • Bestyrelsesoversigt

Nye bestyrelsesmedlemmer kan legitimere sig ved at klikke på knappen nedenfor – huske at oplyse foreningens cvr nummer eller kontonummer.

Vi kan hjælpe jer med at stifte en andelsboligforening

Kontakt os for at få konkrete finansieringsforslag, hvis I skal stifte en andelsboligforening i jeres nuværende udlejningsejendom eller i et nyt byggeri. 

Vi kan hjælpe med realkreditlån og banklån til den samlede ejendom samt andelsboliglån til de enkelte andelshavere. Det er vigtigt, at I involverer os så tidligt som muligt. 

Vi anbefaler desuden, at I også inddrager en advokat i processen. Det er jeres tryghed for, at andelsboligforeningen kommer til at stå på et solidt og langtidsholdbart fundament.

Må vi komme med til jeres generalforsamling?

Vi har et landsdækkende team af dedikerede rådgivere med speciale i at give din boligforening finansiel sparring. Derfor har vi stor erfaring med alt fra store renoveringsprojekter til omlægning af lån. 

På generalforsamlingen kan vi fortælle mere om de forskellige økonomiske løsninger og svare på spørgsmål fra medlemmerne. 

Samlet set vil vi gerne give jer indsigt og overblik, så I trygt kan træffe de rigtige beslutninger for jeres boligforening.

Lad os hjælpe med at realisere jeres drømme

Bliv kontaktet og hør mere om. hvad vi kan gøre for jeres boligforening

Udfyld formularen