Gør ord til handling

Uanset karakteren af din forretningsudvidelse, har du brug for en stærk og pålidelig finansiel partner, som tror på dit projekt og deler din ambition.

Gør ord til handling - dit afgørende skridt

  • Samarbejd med en erfaren finansiel partner
  • Brug skræddersyede finansielle produkter til importører og eksportører
  • Få adgang til omfattende markedsindsigt

Vi understøtter din ekspansion

Når du er klar med din markedsresearch og har lagt dig fast på en ekspansionsstrategi, skal du identificere dine bankbehov.

I den indledende fase af din ekspansion skal du have dækket omkostninger for rejser, konsulentbistand, vareprøver og ansættelser. Lidt længere ude i fremtiden breder dine finansielle behov sig til investeringer i varer, faciliteter og/eller mennesker samtidig med, at du skal fastholde et stabilt cash-flow.

Skræddersyede løsninger for importører/eksportører

Vi tilbyder en bred vifte af finansielle produkter for virksomheder, som laver forretning i udlandet. Løsningerne sikrer et stabilt cash-flow og nedbringer risici og hindringer, når du modtager betaling eller køber varer. 

Nordea - omfattende erfaring

Vi arbejder dagligt med en bred vifte af virksomheder, og gennem vores globale netværk af banker bakker vi op om dine gode ekspansionsidéer.

Du får med andre ord et sundt og solidt økonomisk fundament for din virksomhed, uanset hvor stor eller hvilken type forretning du har. Og uanset hvilket marked, du udvider til. 

Herudover får du adgang til værktøjer til at udvikle og drive din forretning via we.trade.

Kontakt din lokale Nordea-afdeling, og kom i gang med det samme.

Du kan også blive en del af we.trade

Hvis du er kunde i Nordea skal du blot udfylde formularen. Så sender vi dig et brugernavn og log-in.

Tilmeld dig we.trade i dag