Nova Åbner i nyt vindue Find os Åbner i nyt vindue

Netværk, netværk og netværk!

De offentlige myndigheder og dit eksisterende netværk kan få dig langt. Men det at være til stede og opsøge relevante spillere inden for dit forretningsområde vil bringe dig endnu længere.

Vær til stede

Dit primære værktøj til at finde og indsamle markedsinformation er sandsynligvis internettet, men du kan ikke klare alt fra skrivebordet. For at få succes har du også brug for et solidt netværk, og det kan du ikke google dig til. 

Tilstedeværelse og menneskelige relationer er adgangsbilletten til nye markeder. På mange af markederne med de største eksportpotentialer har samarbejdspartnerne en klar forventning om, at du er personligt til stede. Det bør du imødekomme - også selvom det koster tid og penge.

Ups! Tillad cookies for at se indhold som dette fra Nordea

Udvid dit netværk med Nordea Trade Club

Til at hjælpe dig med at komme nærmere nye forretningsmuligheder har vi lanceret Nordea Trade Club. Det er et globalt forretningsnetværk for erhvervskunder med over 15.000 medlemmer fra hele verden. Udover et unikt forretningsnetværk, får du også mulighed for at promovere dine produkter og services over for udenlandske virksomheder.

Du kan bl.a. bruge Nordea Trade Club til at:

  • Mappe eksisterende spillere på det nye marked
  • Få kontakt til potentielle samarbejdspartnere
  • Udveksle viden og erfaringer på tværs af landegrænser
  • Indgå konkrete handelsaftaler

Podcast om at tænke lokalt og globalt

På under et år blev Too Good to Go lanceret i otte lande, fordi de to unge stiftere tænkte både lokalt og globalt fra begyndelsen. Hør hvordan ideen til Too Good to Go opstod, og hvordan den blev til "Big Business" med mere end 800.000 registrerede brugere og en omsætning på over 10 millioner kroner.

Du kan også blive en del af Nordea Trade Club

Kom nærmere nye forretningsmuligheder, mød nye forretningspartnere og udvid dit netværk

Bliv medlem af Nordea Trade Club i dag Åbner i nyt vindue

Måske du også er interesseret i...