Vi forstår mennesket bag forretningen

Det skal være let at realisere din drøm om at starte og drive din egen virksomhed. Men du og din familie skal også have råd til bolig, bil og ferie med børnene.  

Vi ved, at grænsen mellem din virksomheds og din private økonomi kan være flydende. Og at det kan være svært, at holde de to økonomier adskilte. Derfor får du én rådgiver, som dækker både erhverv og privat, hvilket giver dig:

Rådgivning hele vejen rundt

Du får én rådgiver til både din private og din virksomheds økonomi

Læs mere

En smidig dagligdag

Du får en bank tilpasset dig og dine behov

Læs mere

Mulighed for at spare tid og penge

Du får adgang til digitale værktøjer, der gør din hverdag lettere

Læs mere

Rådgivning hele vejen rundt

Få optimeret både din forretning og din privatøkonomi

Det unikke ved vores tilgang til selvstændige er, at vores rådgivere både forstår din erhvervs- og privatøkonomi samt samspillet mellem de to. Rådgiveren holder de to økonomier adskilt, så du får det bedst mulige overblik og helt konkret er det samme person du taler med om det hele. 

Din rådgiver sørger også for, at du får adgang til vores specialister inden for bl.a. pension, investering, finansiering og leasing. Vi kan derfor give dig klart svar på, om det bedst kan betale sig at købe eller lease udstyr og biler, og hvordan du i praksis skal gøre. Overvejer du at købe bolig til familien, får du adgang til vores boligspecialister, der giver vi dig overblik over dine muligheder.

Få optimeret din økonomi

  • Du får én rådgiver, som dækker både erhverv og privat
  • Du får rådgivning af specialister om pension for selvstændige, investering og formuepleje og finansiering - herunder leasing
  • Du får adgang til specialister inden for boligmarkedet, som sikrer dig en tryg bolighandel

Smidig dagligdag

Få en bank tilpasset dig

Din bank skal være en hjælp, ikke en byrde. Derfor er vi optaget af, at gøre det så let som muligt for dig at være kunde hos os. Vi tager filialen hjem i din stue, så vi kan mødes på dine præmisser. Mødet foregår ansigt til ansigt online, præcis når det passer dig - i hverdagen og om aftenen. 

Vi sikrer dig arbejdsro og stabilitet gennem 360 graders rådgivning. Vores produktpakke er skræddersyet til dig med behov for en samlet løsning for virksomhedens økonomi og privatøkonomien. Du får 24/7 support, adgang til innovative, digitale løsninger samt en årlig gennemgang af din samlede økonomi.

Få en bank tilpasset dig

  • Du kommer hurtigt og nemt i gang med en skræddersyet produktpakke
  • Du får rådgivning om finansieringsløsninger, som passer til din virksomheds behov
  • Du får adgang til guides, eksempler og skabeloner til opstart, drift og udvikling af din virksomhed

Spar tid og penge

Få en komplet værktøjskasse til betalinger, finansiering og overblik

For at gøre din hverdag lettere, får du adgang til en lang række digitale værktøjer, som både hjælper dig med at handle hurtigt og holde overblikket. Både når du er på arbejde, og når du holder fri. 

Med vores nye netbank har du altid din økonomi ved hånden. Du kan skifte mellem din private og virksomhedens netbank med et klik. Og du kan bl.a. overføre penge, scanne regninger for udlæg, tjekke lån, kreditter og klare betalinger med et swipe.

First Card giver dig overblik over dine udgifter fordelt på medarbejdere og kategorier. Og vi gør det let for dig at modtage betalinger fra dine kunder, fx via betalingsterminal i din butik, mobilbetalinger og enkle faktureringsløsninger.

Udover vores egne digitale løsninger, samarbejder vi med eksterne partnere om tjenester, som forenkler dine daglige rutiner. 

Få en komplet værktøjskasse

Skal du skifte bank?

Du får mest muligt ud af din økonomi, når du har din privat- og erhvervsøkonomi samlet ét sted. Vi klarer det meste, når du skifter bank. Fortæl os, hvad du har brug for - så er vi i gang.

Bliv erhvervskunde hos os