Freight containers and cranes in port

Krig og økonomisk uro: Sådan påvirkes virksomhederne

Med krig i Europa, store økonomiske udsving og usikkerhed på de finansielle markeder er der meget at forholde sig til som virksomhed. Vi har her på siden samlet en række aktuelle emner, der kan være relevante for dig som erhvervskunde i Nordea. Har du brug for hjælp, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Erhvervslivet er fortsat relativt upåvirket af krigen i Ukraine Åbner i nyt vindue

Erhvervslivet er fortsat relativt upåvirket af krigen i Ukraine. Godt nok faldt erhvervstillidsindikatoren til 106,3 i maj fra 110,9 i april, men det er fortsat over det historiske gennemsnit og på niveau med januar måneds måling. Følg situationen med vores cheføkonom Helge J. Petersen

Læs mere her Åbner i nyt vindue

Uro på aktiemarkederne

Centralbankerne over hele verden synes indstillet på at satse alt for at slå den høje inflation ned, inden den for alvor bliver selvforstærkende. Derfor stiger renterne nu med raketfart og den amerikanske dollar er fulgt med op. Få analytikernes kommentarer på den aktuelle rentesituation.

Læs mere her

Podcast: Nervøse markeder Åbner i nyt vindue

Høj inflation, udsigt til pengepolitiske stramninger og generel usikkerhed har medført stor nervøsitet blandt investorerne. Lyt med når cheføkonom Helge J. Pedersen og chefanalytiker Niels Christensen tager pulsen på de finansielle markeder.

Lyt med her Åbner i nyt vindue

Få overblik over de finansielle markeder Åbner i nyt vindue

På vores corporate insights-side finder du de nyeste analyser og får overblikket over de finansielle markeder, der betyder noget for dig og din virksomhed – i en tid med uro og usikkerhed.

Få overblikket her Åbner i nyt vindue

Find information fra myndighederne Åbner i nyt vindue

De danske myndigheder har lavet en infoside, der bl.a. giver svar på en række spørgsmål omkring, hvordan virksomheder i Danmark bør forholde sig i situationen. Læs mere her.

Læs svarene her Åbner i nyt vindue

Sådan støtter vi Ukraine Åbner i nyt vindue

Få overblik over, hvordan Nordea støtter Ukraine, og hvilke konkrete tiltag vi har taget for at hjælpe folket i Ukraine og følge sanktionerne mod Rusland.

Læs om Nordeas støtte her Åbner i nyt vindue

Spørgsmål og svar om invasionen i Ukraine