Bankboks

Lej en bankboks

Hos Nordea kan du leje en bankboks til dine værdigenstande. Boksene findes i forskellige størrelser og udlejes til kunder, der har en konto i banken. 

Hvad koster det at leje en bankboks?

Oprettelse af et bankboks-lejemål koster 400 kr., og den årlige leje koster fra 850 kr. afhængig af bankboksens størrelse. Udbud af forskellige størrelser på bankbokse  kan variere fra filial til filial.

Bokslejen opkræves forud for et år ad gangen hver den 1. november og gælder for perioden 2. november til 1. november året efter. 

Pr. 1. november 2022 justeres den årlige leje til minimum 995 og oprettelse af bankboks til 600 kr. Vi ændrer også prisen for at bryde en boks op til 2000 kr.  Vi skal tilkalde ekstern hjælp til at bryde boksen op, og derfor ændrer vi prisen, så den afspejler den omkostning.  

Sådan lejer du en bankboks

Ikke alle vores filialer har bankbokse. Du kan se en oversigt over filialer med bankboks herÅbner i nyt vindue. Sæt hak i "bankboks".

Vi anbefaler, at du ringer på forhånd til din foretrukne filial med bankbokse og sikrer dig, at der er en ledig på det tidspunkt, du ønsker. 

Ønsker du at leje en bankboks på vegne af fx et familiemedlem, skal du huske en fuldmagt.  

Start en chat, eller kontakt os på 70 33 33 33, hvis du har spørgsmål.