Bestil rejsevaluta

Her kan du bestille rejsevaluta, hvis du er kunde i Nordea.

Vær opmærksom på, at gængse rejsevalutaer kan hæves i flere af bankens pengeautomater. Automater med valuta kan findes på følgende side: Find pengeautomat

Grundet ekstra travlhed, tager det minimum 10 hverdage fra du har bestilt valutaen, til at valutaen er klar til afhentning i en af vores filialer. Du vil inden for 5 hverdage modtage en ordrebekræftelse, hvor den præcise dato, hvorfra valutaen kan afhentes fra, samt den anslåede pris vil fremgå. Denne vil blive sendt til den e-mailadresse, som du har registreres hos Nordea. 

Husk på, at det i mange tilfælde bedre kan svare sig at hæve valutaen i en pengeautomat i det land du rejser til, eller at benytte kortet direkte i butikker, på restauranter mm.

Bemærk: Nordea køber ikke overskydende rejsevaluta retur.

Det er desværre ikke længere muligt at købe eller sælge svensk og norsk valuta. Vi gør opmærksom på, at du altid kan bruge dit kort til at hæve svenske kroner i pengeautomater i Sverige og norske kroner i pengeautomater i Norge.

Bemærk: Vi kan bestille den valuta, der fremgår af listen og ikke andre.

Husk at medbringe ID/legitimation, hvis du vil bestille valuta for over 7.500 DKK 

Se Nordeas valutakurser her. Bemærk, at det koster 100 kr. i gebyr pr. bestilling.

Bemærk: Det tager minimum 10 hverdage at levere din valuta.
Vi har brug for dit CPR-nummer for at kunne finde dig i vores system. Vi behandler dine oplysninger fortroligt og deler dem ikke med andre.

Jeg accepterer, at modtage e-mails og sms fra Nordea i forbindelse med valutabestillingen, herunder oplysninger om afhentning, den foreløbige pris og gebyr (100 kr. pr. bestilling). Den endelige samlede pris for valutaen kan først oplyses, når købet af valutaen afregnes på din konto til kursen den pågældende dag. 

Se Nordeas valutakurser her. Bemærk, at der er forskel på købs- og salgskurser. Når du bestiller valuta, er det salgskursen, du skal betale - det er den kurs, som banken sælger valutaen til dig for.

Når du sender formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at behandle din henvendelse. Læs mere i vores Politik om Databehandling.

Du vil inden for tre hverdage modtage en bekræftelse med den anslåede pris og forventede leveringsdato. Bekræftelsen vil inden for tre hverdage blive sendt til den e-mailadresse du har registreret hos Nordea.

Hvis du ikke ønsker bestillingen alligevel, bedes du ringe til 70 33 33 33 og bede om at få ordren annulleret hurtigst muligt (senest 4 hverdage før leveringsdatoen).

Få flere fordele med to kort

Forskellige kort har forskellige forbrugsgrænser – og nogle steder i udlandet skal du have et kreditkort for fx at kunne leje en bil. Derfor er det en fordel at have både et debetkort og et kreditkort. Med et kreditkort får du også en række fordele.

Læs her hvilke to kort vi anbefaler