Bestil rejsevaluta

Her kan du bestille valuta, hvis du er kunde i Nordea

Det er en god ide at have lidt kontanter i den lokale valuta, når du er i udlandet. Har du ikke mulighed for at hæve valutaen i en hæveautomat inden rejsen, eller når du har nået din destination, kan du bestille valuta til afhentning i en filial.

Bemærk dog, at det tager minimum 8 hverdage, før valutaen ankommer til filialen, og at det koster 50 kroner i gebyr.

 

Du kan se Nordeas valutakurser her. Bemærk, at det koster 50 kr. i gebyr pr. bestilling.

Bemærk: Det tager minimum 8 hverdage at levere din valuta.
Vi har brug for dit CPR-nummer for at kunne finde dig i vores system. Vi behandler dine oplysninger fortroligt og deler dem ikke med andre.

Jeg accepterer, at modtage e-mails og sms fra Nordea i forbindelse med valutabestillingen, herunder oplysninger om afhentning, den foreløbige pris og gebyr (50 kr. pr. bestilling). Den endelige samlede pris for valutaen kan først oplyses, når købet af valutaen afregnes på din konto til kursen den pågældende dag. 

Du kan se Nordeas valutakurser her. Bemærk, at der er forskel på købs- og salgskurser. Når du bestiller valuta, er det salgskursen, du skal betale - det er den kurs, som banken sælger valutaen til dig for.

Når du sender formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at behandle din henvendelse. Læs mere i vores Politik om Databehandling.

Du vil inden for en hverdag modtage en bekræftelse med den anslåede pris og forventede leveringsdato.

Hvis du ikke ønsker bestillingen alligevel, bedes du ringe til 70 33 33 33 og bede om at få ordren annulleret hurtigst muligt (senest 4 hverdage før leveringsdatoen).