Chat Åbner i nyt vindue Find os Åbner i nyt vindue

Ung 18-28 år

Er du mellem 18-28 år får du en række produkter uden gebyr samt fordele på alle de vigtigeste områder af din daglige økonomi.

Fordele for unge mellem 18-28 år

Som ung kunde mellem 18-28 år får du en god start på din økonomi med Min hverdag til 0 kr og derudover får du:

 • Lønkonto+
  Brug kontoen til fx løn, opsparing, tilknyt en kassekredit og få ekstra plads i økonomien - også sidst på måneden.
 • Oprettelse af kassekredit uden omkostninger
  Som Ung 18-28 år har du mulighed for at oprette en kassekredit uden omkostninger, og til en attraktiv rente

  Med Min hverdag får du:
 • Hjælp døgnet rundt, alle årets dage - og har du brug for at tale med en af vores dygtige rådgivere, kan vi hurtigt sætte et møde op, når det passer dig. Også hverdagsaftener indtil kl 20 og i weekender fra 10-18.
 • Alle de konti, som er nødvendige for. at du og familien har overblik over jeres økonomi.
 • Visa/DankortÅbner i nyt vindue eller Nordea PayÅbner i nyt vindue kort til brug for betalinger i ind- og udland.
 • Apple PayÅbner i nyt vindue, Google PayÅbner i nyt vindue og Nordea WalletÅbner i nyt vindue, som gør det enkelt at betale med mobilen i næsten alle danske butikker og mange steder i udlandet. 
 • Mulighed for at hæve kontanter med Visa/DankortÅbner i nyt vindue og Nordea PayÅbner i nyt vindue i alle bankers hæveautomater i Danmark samt hæve valuta i mange af Nordeas hæveautomater - uden gebyr. 
 • Overblink i Nordea WalletÅbner i nyt vindue over abonnementer samt mulighed for at afmelde abonnementer, som du ikke længere ønsker. 
 • Mulighed for nemt at investere med vores digitale investeringsrådgiver Nora.
 • Fordelagtige tilbud på skadeforsikringer.

Gode råd

Nye regninger, nye pligter og nye glæder. Sådan ser hverdagen ud, når du flytter i egen bolig. 

Uanset om du har mange eller få penge, kan du få større livskvalitet ved at lære dig gode pengevaner.

Sådan får du kontrol over økonomien, og beholder kontrollen:

 • Få overblik over din økonomi og dit råderum, ved at lægge et budget. Budgettet er en oversigt over alle dine indkomster og udgifter. Du kan f.eks. finde et budgetskema i Netbanken, som du selv udfylder. Hvis dit budget skal give dig et reelt overblik over, hvad du har råd til, så skal du opdatere det jævnligt f.eks. en gang om måneden.
 • I Netbanken kan du bestille gratis SMS-saldokontrol, så du altid ved, hvad der er tilbage på din konto.
 • Betal altid med betalingskort. Ved et jævnligt kig ind i net-/mobilbanken, kan du altid opfriske, hvad du har brugt penge på og hvornår. Hvis du hæver kontanter, skal du gemme alle boner, for at få det samme overblik.
 • Glem alt om impulskøb. Planlæg dine indkøb og brug indkøbsseddel. Sæt tal på, hvad hverdagen må koste og hold det. Mad 450 kr. om ugen, gaver/ fornøjelser 150 kr. om ugen osv. Skift kantinemaden ud med din egen madpakke.
 • Pas på dig selv ved at være medlem i en A-kasse, og ved at have styr på dine forsikringer mod tyveri osv. Det er dyrt at være uforsikret. Hvilke forsikringer er vigtige at have, når du er flyttet hjemmefra? Læs mere om forsikring for 18-28 årige.
 • Køb brugt, hvor du kan. Møbler, tøj og alt mulig andet kan købes brugt. Mange mennesker vil endda forære brugbare ting væk, bare du selv henter dem. Med en lille indsats kan du få en del ønsker opfyldt.
 • Er du under uddannelse? Udnyt muligheden for at tjene penge ved siden af din SU. Et studiejob kan få din økonomi til at hænge sammen. Videnskabelige undersøgelser viser også, at et studiejob øger din chance for at gennemføre den uddannelse, du er i gang med, så længe jobbet ikke fylder mere end ca. 15 timer om ugen.
 • Planlæg dine mærkedage. Ønsk store ting eller pengegaver på dine mærkedage. Udnyt gratis kulturtilbud og hold fester privat som sammenskud.
 • Låne penge? Hvis banken siger nej, er det rigtig smart at høre efter, hvorfor de mener, at du ikke har råd til at låne, og spørg dem, hvad der skal til for at du kan låne.
 • Forsikring mod uforudsete udgifter? Sådan en findes ikke. Men med en opsparing til de uforudsete regninger er du bedre rustet end den tredjedel af alle unge, der ikke har én krone sparet op til sådan en situation. Læg derfor lidt til side hver måned til de uforudsete regninger.

Priser

Indlån
Satser pr. 01.01.2019

Ung 18-28 år priser
IndlånPålydende rente (%)
Nordea opsparing0,25 %
Betalingskonto+0,10 %
Lønkonto+0,10 %
Boligopsparing0,05 %
Uddannelsesopsparing0,05 %
Kort
Lån og kredit

Produkter til unge

Kassekredit til unge

Er du mellem 18 og 28 år, kan du få en Lønkonto+ med kredit, så du kan få mere fleksibilitet i din økonomi.

Læs mere om Lønkonto+ med kredit

Nordea Pay

Nordea Pay er et internationalt betalingskort med saldokontrol, så du ikke bruger flere penge, end du har på kontoen.

Læs mere om Nordea Pay

Visa/Dankort

Visa/Dankort er et internationalt anerkendt betalingskort. Du kan bruge det i over 150 lande og i næsten 1 million pengeautomater verden over.

Læs mere om Visa/Dankort

YoungLiving

YoungLiving er til dig mellem 18 og 34 år, som kun vil have én forsikring at holde styr på. Trygs YoungLiving Base er en allround pakke, som forsikrer både dig selv, dine ting, dit ansvar og dine rejser.

Læs mere

Bliv kunde online

Start her