Kom godt i gang med mobilbank

Oplev hvordan det med Mobilbank-appen i lommen bliver nemmere at håndtere og få overblik over din daglige økonomi. Når som helst og hvor som helst via din smartphone. Og så er det gratis. Prøv selv!

Din bank i lommeformat

Det skal være nemt at håndtere sin daglig økonomi når man er på farten. Med Mobilbank, kan du på en nem og sikker måde få adgang til dine bankforretninger og andre tidsbesparende fordele. Mobilbank er en del af Min hverdag.

  • Du kan hurtigt få et overblik over dine kontoaktiviteter eller lån
  • Overføre penge mellem dine konti eller til andres
  • Betale dine regninger ved brug af din telefons kamera
  • Se pinkoden på alle dine kort
  • Komme i kontakt med os hele døgnet via chat eller per telefon
Version

Version

Vi opdaterer hele tiden vores Mobilbank, så den sikkerhedsmæssigt lever op til de nyeste standarder og regler. Herudover kommer vi med nye features for at gøre Mobilbank bedre.   

For at kunne opdatere Mobilbank skal din enhed være opdateret til min. Android 5.0 for Android-enheder eller iOS 10 til iPhone- og iPad enheder. 

Da ældre iPhones ikke kan opdateres til mere end iOS 7, betyder det desværre at hvis du har en iPhone 4, eller en ældre model, kan du ikke længere bruge vores Mobilbank app på din telefon. Du vil dog stadig kunne logge på Netbank via din browser på telefonen. 

Du opdaterer din telefon gennem Google Play (til android-enheder) eller i App Store (til iPhone og iPad), hvor du finder den nyeste version.

Vilkår for brug
Sikkerhed
Adgange og tilladelser

Kontakt Private Banking  

Ring 70 33 55 66

Hverdage 08:30-17:00