Her kan du foretage et bæredygtigt valg

Måden du lever, bor og ikke mindst anvender din bank på, kan gøre en forskel. Sammen kan vi foretage mere bæredygtige valg. Få overblik over dine muligheder for at blive mere bæredygtig.

Vælg for fremtiden

Hvad gør du i hverdagen for at leve mere bæredygtigt? Er du begyndt at cykle mere? Eller genbruger du det meste af dit affald? 

Vidste du, at du også kan foretage bæredygtige valg, når det drejer sig om din økonomi? 

Symbolet som hjælper dig til at vælge bæredygtigt

Sustainability forest covered in dew SMALL

For at gøre det lettere for dig vil du se vores Bæredygtigt valg symbol på de sider, hvor vi tilbyder et produkt med bæredygtigt fokus. Det kan både gøre en forskel for dig og for fremtiden.

Læs mere om symboletÅbner i nyt vindue

Nordea Invest Bæredygtig Basis

Med Nordea Invest Bæredygtig Basis gør vi det nemt at investere med et bæredygtigt fokus,og  du kan komme i gang for 100 kr. + omkostninger

Nordeas investeringseksperter sørger løbende for at investere bredt i selskaber på tværs af lande og sektorer, så din opsparing får en stor risikospredning.

Bæredygtig Portefølje

Bæredygtig Portefølje er til dig, der ønsker fleksibel og professionel pleje af din formue, hvor miljøspørgsmål, sociale forhold og god selskabsledelse fylder endnu mere end normalt. 

Nordeas specialister tilpasser løbende dine investeringer med udgangspunkt i den valgte investeringsprofil og vores afkastforventninger.

Den måde du investerer på kan gøre en forskel

Vi hjælper dig med at tænke bæredygtige værdier ind i din investering. Læs mere om de fonde, der har fokus på bæredygtighed – men på hver deres måde.

Sådan arbejder vi med Bæredygtighed i Nordea

Læs bl.a. om vores bæredygtighedstiltag, vores bæredygtighedsrapport, forpligtelser og politiker.

Læs mere om Nordea og bæredygtighedÅbner i nyt vindue

 

Bæredygtig arbejdsplads

Se hvordan Nordea arbejder med bæredygtighed på arbejdspladsen 

Ups! Tillad Marketing cookies for at se indhold som dette fra Nordea

Information om bæredygtighed – SFDR

Her kan du se, hvordan Nordea tager hensyn til, og håndterer bæredygtighedsrisici ved investeringsbeslutninger og investeringsrådgivning

Information om bæredygtighed - SFDR