7 greb til at gøre din bolig salgsklar

Det første indtryk af din bolig er afgørende for, om potentielle købere synes om det de ser. Her får du ejendomsmæglerens tips til, hvordan du selv kan gøre din bolig mere interessant for købere.

  1. Giv indkørsel og havegang en kærlig hånd. Det giver køberne et godt indtryk af din bolig, når de ser din bolig for første gang.
  2. Frem med plæneklipper og hækkesaks. Haven er vigtig for mange købere, så et par timer med havearbejde er tiden værd.
  3. På med rengøringshandsken. Det er simpelt, men det virker. Nypudsede vinduer, rent køkken og badeværelse givet et godt helhedsindtryk.
  4. Oprydningen. Det er dit hjem, og det behøver ikke ligne et udstillingskatalog. Red sengene, fold tæpperne og husk børneværelserne.
  5. Husk hyggen. Tændte lys, friske blomster og god udluftning. Det får de potentielle købere til at føle sig godt tilpas, mens de kigger sig omkring.
  6. Find malerpenslen frem. Trænger et par af væggene til en opfriskning? Det kan give nyt liv og lys til et rum, når væggene er helt nymalede.
  7. Gør-det-selv. Hænger ledningen til loftslampen eller mangler der et par fodpaneler? Det er altid en god ide at finde værktøjskassen frem og få de sidste projekter på plads.

Få et lånebevis, når du sætter din bolig til salg

Hvis du skal købe igen efter dit boligsalg, kan du allerede nu tage fat i os for at få et lånetilbud til din nye bolig

Ansøg om lånebevis nu