Chat Åbner i nyt vindue Find os Åbner i nyt vindue

Nordea ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår

Her er lidt informationer, der kan være relevant for dig i forbindelse med årsskiftet.

Alle Nordeas fysiske filialer holder lukket den 24., 25. og 26.december 2019 samt den 31. december 2019 og 1. januar 2020.

  • Du kan  hæve kontanter døgnet rundt i alle automater. 
  • Du kan kontakte os alle dage på 70 33 33 33Åbner i nyt vindue, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig døgnet rundt, alle dage - også jule- og nytårsaften.   

Har du en aldersopsparing eller en ratepension, så husk indbetalingsfristen

Husk at gennemgå dine pensionsindbetalinger inden årsskiftet, og vær opmærksom på, om du får de fradrag, du er berettiget til.

Fristen for at indbetale til din pensionsordning er 30. december 2019 klokken 18:00. Hvis du er i tvivl om hvor meget du har indbetalt i år, så kan du få et samlet overblik over dine pensionsordninger på Pensionsinfo.dkÅbner i nyt vindue

Reglerne for, hvor meget du maksimum må indbetale i 2018, er følgende:

Ratepension

• 55.900 kr.

Aldersopsparing

  • Kunder med mere end 5 år til folkepensionsalderen: 5.200 kr. 
  • Kunder med 5 år eller mindre til folkepensionsalderen: 48.000 kr.

    Vær opmærksom på, at indbetaling på 48.000 kr. kræver, at du har skrevet under på et særligt tillæg til aldersopsparingen. Ellers kontakt os  på 70 33 33 33Åbner i nyt vindue.

Har du styr på forskudsopgørelsen?

Husk at tjekke din forskudsopgørelse, så du er sikker på, at den er rigtig fra begyndelsen af det nye år. Det gælder især, hvis du har købt eller solgt bolig, eller hvis din løn har ændret sig. Vær også opmærksom på at opdatere dine renteudgifter, hvis renten har ændret sig, eller hvis dine lån er blevet væsentlig større eller mindre.

Undgå renter på eventuel restskat i 2019

Har du restskat for 2019, har du mulighed for at tilbagebetale dette, uden at der beregnes nogen former for renter eller tillæg.
Sidste frist for frivillig indbetaling er 31. december 2019.
Vi anbefaler dog at foretage indbetalingen nogle dage før for at sikre din behandling hos SKAT. 

Juleindkøb med Mastercard giver fordele

Køber du elektronik og hårde hvidevarer med dit Nordea Mastercard, er du dækket af en købsforsikring. Det er værd at tage med, hvis du ikke kun giver bløde pakker! Husk desuden, at hvad du køber efter 17. december, betaler du i februar 2020.

Mobilbetalinger 

Du kan også nemt og sikkert betale julegaverne med mobilen. Brug Google Pay eller Apple Pay.