Chat Åbner i nyt vindue Find os Åbner i nyt vindue

Skyd genvej til drømmeboligen

Skyd genvej til drømmeboligen med et lånebevis og en tur i køberkartoteket hos din mægler

Som boligkøber skal man være hurtig, hvis man vil sikre sig drømmeboligen. Nogle gange når blækket på salgsannoncen dårligt at blive tørt, før boligen er solgt. Derfor er det en god ide at sikre sig, at man kan slå til, når den rigtige bolig melder sig.

En vigtig forberedelse i den forbindelse er at vide, hvor meget man kan købe bolig for. Her kan det være en stor fordel at have et lånebevis fra banken. Så har man styr på det økonomiske og kan koncentrere sig om at slå til, når den rigtige bolig dukker op. Det kan være en stor fordel, især når der er så meget gang i salget af boliger og relativt få boliger til salg.

Alle kan søge online om et lånebevis her på siden.

Søg om lånebevis

Køberkartotek er både til køb og salg

En anden måde at komme foran i boligkøen er ved at skrive sig op i danboligs køberkartotek. Så får man faktisk tilbudt boligen, før den overhovedet når at komme på markedet.  

Skriv dig op i danboligs køberkartotekÅbner i nyt vindue

På trods af navnet er køberkartoteket ikke kun for købere, men i høj grad også for sælgere. Som sælger kan man nemlig se, hvor stor interessen er for ens bolig uden nødvendigvis at sætte den til salg.  Og hvis man synes, prisniveauet er rigtigt, kan man samtidig skyde genvej til et godt salg via danboligs køberkartotek, hvor mange af kunderne er klar til at handle.