Kom godt i gang med Nordea Investor

Hos Nordea er det nemt at handle aktier og fonde i din Mobilbank og Netbank. Få et simpelt overblik over de forskellige aktier og fonde. Følg dine investeringers seneste udvikling - når som helst og hvor som helst. Med en online handelsaftale får du adgang til at handle i både Mobilbank, Netbank og Nordea Investor.

Effektiv opsparing med Nordea Investor

En investering af din opsparing er et fornuftigt alternativ – eller supplement – til at have din opsparing stående på en almindelig bankkonto. Den meget lave bankrente betyder nemlig, at pengene på din konto med sikkerhed bliver mindre og mindre værd. 

Når du køber aktier, er der altid en risiko for, at markedet falder, og din opsparing mister noget af sin værdi. Det anbefales derfor, at du følger din investering i Nordea Investor, hvor du har adgang til Nordeas aktieanbefalinger og vores eksperters holdninger til markedets udvikling på daglig basis.

Med Nordea Investor får du:

  • Et overblik over dine investeringer uanset hvor du er via din pc, mobil eller tablet 
  • Mulighed for at skræddersy platformen så den passer til dine behov og interesser
  • Adgang til 19 internationale børser
  • Nordeas eksperters opdateringer og holdninger til markedets udvikling flere gange dagligt
  • Undervisning i at investere med Nordea Investor Academy
  • Analyser af mere end 250 Nordiske aktier*
  • Adgang til et væld af eksterne analytikere via Company Snapshot på mere end 1.500 globale aktier*

* kræver Basis+ eller VIP abonnement

Hvad koster det?

Det koster ikke noget at bestille eller benytte Nordea Investor. Men når du handler værdipapirer, betaler du dog kurtage, som er det gebyr, du betaler til dit pengeinstitut, der formidler handlen af dine købte aktier. De nye kurtagepriser på online aktiehandel i Nordea har gjort det markant billigere at investere i både europæiske og amerikanske aktier med Nordea Investor. 
Læs mere her om kurtagen for online aktiehandel.

Går du med en investor i maven?

At købe aktier online og investere din opsparing kan virke som en stor beslutning. Vi klæder dig på og hjælper dig i gang.
  
Gå til introduktion til investering

Kontakt Private Banking  

Ring 70 33 55 66

Hverdage 08:30-17:00